37.4 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Pilotul muscelean David Nedelcu, locul doi la Super Slalom

În perioada 3-4 septembrie, la Râmnicu Vâlcea s-a desfăşurat etapa cu numărul 6 din Campionatul Naţional de Super Slalom. Pilotul muscelean David Nedelcu, legitimat la RB Racing, a obţinut locul doi.

Campionatul Naţional de Super Slalom a programat în weekend-ul trecut etapa cu numărul şase. În competiţia contratimp, cu participarea multor piloţi experimentaţi, musceleanul David Nedelcu a făcut o figură frumoasă. Pilotul de la RB Racing a concurat cu o licenţă „ONE EVENT”, pe un autoturism Peugeot 106, cu motor de 1.600 de cmc. Demonstrând încă o dată că este un tânăr cu certe calităţi, David Nedelcu a arătat stăpânire de sine, pilotând cu exactitate, precizie şi îndemânare, reuşind în final să ocupe locul doi, la clasa J2. Ultima etapă din acest sezon de Super Slalom este programată în perioada 24-25 septembrie, la Iaşi. În acelaşi weekend, se va desfăşura şi ultima etapă din Campionatul Naţional de Slalom Paralel, de la Şura Mare – Sibiu, unde piloţii de la RB Racing vor încerca din nou să îşi demonstreze măiestria în arta pilotajului. E.M.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!