4.8 C
Campulung Muscel
03/03/2024

Rucărul a pierdut în faţa ultimei echipe din clasament

Duminică, 24 martie, s-a derulat etapa cu numărul 20 a Ligii a V-a, seria Nord. Din cele şase partide disputate, în trei au câştigat echipele gazdă, două s-au încheiat la egalitate, iar în a şasea, gazdele au avut câştig de cauză. 

Liderul Ligii, CS Rucăr, a pierdut în faţa ultimei clasate, AS Petrolul Hârtieşti, cu 2 la 1. Petrolul Hârtieşti a prestat un joc foarte bun, conducând la pauză cu acelaşi scor de 2 la 1. Având în vedere că echipa oaspete a venit în postura de lider al clasamentului, echipa gazdă a prestat un fotbal bun. Golurile au fost marcate din două lovituri libere de către Denis Muraru şi Constantin Claudiu Şerban. Duminică, Petrolul va susţine un derbi local contra vecinilor de la Flacăra Boteni, pe stadionul acestora din urmă, unde sunt aşteptaţi numeroşi susţinători de la ambele echipe.

Pe Stadionul Municipal din Câmpulung s-a derulat meciul dintre Lereşti şi Partizanul Vlădeşti, care s-a terminat în favoarea gazdelor, scor final 2-0, după ce la pauză s-a înregistrat 0 la 0. „Meci de luptă, deschis şi cu mari ambiţii, tranşat în partea secundă de echipa noastră prin două execuţii de generic din partea lui Flavius Cataramă şi Cristi Tănase. Lume multă, timp frumos, teren bun şi arbitraj top class…”, au postat pe Facebook cei de la AS Lereşti. În schimb, adversarii au comentat pe pagina de socializare: „Astăzi (n.r. duminică, 24 martie), AS Leresti versus AS Partizanul Vlădeşti: 2-0, la pauză 0-0. Hoţie pe faţă! Arbitrii au tras numai cu Lereşti! Ne furau pe faţă! Nu e posibil aşa ceva, ruşine să vă fie, cu arbitrii voştri! Hai, băieţii, hai Partizanul! Mergem mai departe, băieţii noştri au muncit din greu şi arbitrii ne fură! Ruşine să vă fie!”

Despre meciul AS Godeni – Vulturii Vultureşti, 0 la 0, echipa gazdă a scris pe pagina de Facebook a asociaţiei:  „Un meci frumos şi tensionat, din primul până în ultimul minut, şi o brigadă de arbitri foarte slab pregătită, cum nu am mai văzut de mult timp! O primă repriză echilibrată, cu un penalty ratat pentru oaspeţi, atunci când Bogdan Pîrvu a avut o intervenţie de zile mari şi a reuşit să apere! Dar şi o repriză secundă, pe care am dominat-o în mare parte, având ocazii clare prin Carol, care loveşte bara la un şut frumos, şi Mădălin Burtan, care reuşeşte să înscrie în finalul jocului, dar golul este anulat de un tuşier visător, care nu prea ştie de ce a venit astăzi la Godeni! Una peste alta, un rezultat echitabil şi un punct câştigat, ce ne menţine pe loc de Play-off cu două etape înainte de final. Mulţumim şi publicului, destul de numeros, care ne-au susţinut tot meciul!”

Iată ce au scris cei de la AS Flacăra Boteni, care au jucat în deplasare la AS Dragoslavele, scor final 3 la 2, după ce s-a ieşit la pauză cu 2 la 2. „Un meci foarte bun, făcut de echipa noastră, până în minutul 90, atunci când arbitrul a arătat trei minute de prelungire, dar care s-au transformat în opt minute, iar la ultima fază, arbitrul dă un penalty inexistent, pentru echipa adversă. Duminică, avem un derbi local cu cei de la AS Petrolul Hârtieşti, va fi un meci foarte frumos şi sperăm să-i învingem.”

Rezultatele etapei a XX-a

 

AS Godeni – AS Vulturii Vultureşti: 0-0

AS Lereşti – AS Partizanul Vlădeşti: 2-0

AS Unirea Bughea de Jos – AS Cimentul Valea Mare Pravăţ: 2-2

AS Dragoslavele – AS Flacăra Boteni: 3-2

AS Petrolul Hârtieşti – CS Rucăr:2-1

AS Schitu Goleşti – AS Cetăţeni: 1-3

 

Etapa cu numărul XXI

 

AS Vulturii Vultureşti – AS Lereşti

AS Cetăţeni – AS Partizanul Vlădeşti

CS Rucăr – AS Godeni

AS Flacăra Boteni – AS Petrolul Hârtieşti

AS Cimentul Valea Mare Pravă – AS Dragoalsvele

AS Schitu Goleşti – AS Unirea Bughea de Jos

 

Clasamentul LigII a V-a

1.CS Rucăr: 48p

2.AS Lereşti: 40p

3.AS Dragoslavele: 40p

4.AS Cimentul Valea Mare Pravăţ: 35p

5.AS Vulturii Vultureşti: 32p

6.AS Godeni: 31p

7.AS Partizanul Vlădeşti: 30p

8.AS Cetăţeni: 27p

9.AS Flacăra Boteni: 15p

10.AS Petrolul Hârtieşti: 14p

11.AS Schitu Goleşti: 13p

12.AS Unirea Bughea de Jos: 13p

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!