27.7 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Funcţia de viceprimar al Câmpulungului, declarată vacantă. Zaharia rămâne simplu consilier local

În această după amiază, Consiliul Local a fost convocat la o şedinţă extraordinară, urmată de o Adunare Generală a Acţionarilor societăţii Edilul CGA SA. Una dintre cele două teme care au impus reunirea aleşilor la masa de lucru, la o săptămână distanţă de precedenta întrunire, ordinara lunii august, a constituit-o vacantarea funcţiei de viceprimar al municipiului. Pentru a se putea desemna următorul ocupant al poziţiei de secund al primarului – formalitate care se va produce, cel mai probabil, la sfârşitul acestei luni -, era nevoie ca aleşii să ia act de încetarea înainte de expirarea duratei normale a mandatului a calităţii de viceprimar a lui Nicolae Zaharia, începând cu data de 1 septembrie, ca urmare a demisiei acestuia.

Prin votul produs în această după amiază, funcţia de viceprimar al Câmpulungului a fost declarată vacantă. Liberalul Nicolae Zaharia îşi păstrează statutul de consilier local. PNL-istul şi-a anunţat demisia din poziţia ocupată începând cu luna octombrie 2020 în cadrul şedinţei ordinare din 31 august 2022. În aceeaşi zi, a şi fost înregistrată. Motivul declarat public l-a constituit retragerea atribuţiilor încredinţate ca urmare a protocolului încheiat la nivel de municipiu între USR şi PNL. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!