15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

Primul joc, prima victorie pentru Muscelul Academia de Fotbal Muscelul a învins, 7-2, ACS Valea Mare

Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung a susţinut sâmbătă, pe Municipal, primul joc de verificare din această perioadă precompetiţională, în compania formaţiei ACS Valea Mare, de care a trecut la scor, 7-2, la capătul unui joc dominat de la un capăt la altul. Următorul joc de verificare pentru echipa condusă de pe banca tehnică de fostul internaţional Gheorghe Mihali va avea loc peste două săptămâni, atunci când pe Municipal va primi vizita formaţiei roş-albastre, CSA Steaua Bucureşti.

Nou-înfiinţata echipă de fotbal, Academia Muscelul Câmpulung, a susţinut primul joc de verificare din această perioadă precompetiţională în compania formaţiei de Liga a cincea, Cimentul Valea Mare Pravăţ, de care a dispus cu scorul de 7-2. Cu acest prilej, oficialii echipei din Câmpulung i-au prezentat publicului spectator de pe Municipal pe jucătorii nou veniţi sub comanda fostului internaţional Gheorghe Mihali. Brazilienii Roberto Ayza şi Patrik, ultimul, vărul mult mai celebrului Eric de Oliveira, de la Viitorul Constanţa, Junior Măcriş, Vladu, Luca sau Ion Ionuţ, jucători care au încântat asistenţa destul de numeroasă, prezentă la joc, prin evoluţia lor, dar, mai ales, prin pofta de joc etalată. Luca a reuşit un hatrik, Ayza, Patrik, Popescu şi Ţiculeasa, ultimul cu o evoluţie foarte bună, au fost marcatorii Academiei, în prima victorie reuşită de la înfiinţarea echipei. Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung a trecut, astfel, primul examen dat pe dreptunghiul verde de pe Municipal, iar galeria din grupul Longo Campo, micuţă, dar gălăgioasă, a susţinut din tribună, pe întreaga durată a meciului, echipa pregătită de Gheorghe Mihali. Următorul joc de verificare pentru Ayza şi compania va avea loc peste două săptămâni, atunci când pe Municipalul din Câmpulung va evolua echipa armatei, CSA Steaua Bucureşti, şi la care şi-au anunţat prezenţa peste 1.000 de ultraşi din Peluza Sud ai formaţiei din Bulevardul Ghencea. 

Alex BARBU

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!