18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

„Câmpulung Muscel Tuning Fest” se anunţă un eveniment spectaculos, cu zeci de maşini şi mii de cai putere

„Câmpulung Muscel Tuning Fest” se anunţă un eveniment de anvergură, care va aduce sute de turişti în Câmpulung, dornici să vadă zecile de maşini restaurate şi modificate, care vor fi expuse în centrul municipiului între 12 şi 14 august.

Prima ediţie a „Câmpulung Muscel Tuning Fest” a stârnit interesul a peste 85 de proprietari de maşini tunate, cu mulţi cai putere, care vor veni peste două săptămâni la Câmpulung. Vor fi toate mărcile, Audi, BMW, Toyota, Audi, Volkswagen, dar şi un IVECO, singurul cap tractor de curse din România. Sunt înscrise maşini din Argeş, Bacău, Braşov, Bucureşti, Constanţa, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Olt, Prahova, Sibiu, Teleorman, Timiş.

 

Gabriel Marinescu: „La „Câmpulung Muscel Tuning Fest” aveţi ocazia de a vedea unele dintre cele mai TOP maşini din ţara noastră!”

Şi-au anunţat participarea piloţii de raliu Vali Porcişteanu şi Daniel Onoriu, pe lângă alte autovehicule, cu câte un Mitsubishi EVO, preparate pentru raliu.

Va putea fi admirată şi cea mai puternică limuzină din ţară, un Audi S8, de 700 cai putere.

„Intrăm pe ultimele sute de metrii pentru „Câmpulung Muscel Tuning Fest”, cel mai amplu eveniment pe care l-am făcut până acum. Aşa că mă simt dator să aştern câteva cuvinte aici, pentru voi. Peste 85 de maşini în expo, peste 160 de persoane care vor veni în Câmpulung pentru acest eveniment, atât în concurs cât şi ca susţinători, dar şi spectatori. Am avut zile în care am fost nevoit sa îmi încarc bateria telefonului şi de trei ori, astfel încât să fac faţă fluxului de mesaje şi apeluri. Avem sponsori importanţi atât locali cât şi naţionali şi internaţionali, ecar.ro, GoodYear, Kin Custom Garage, DEC, Enjoy, Tonic, lista continuă, cărora vreau să le mulţumesc pentru tot sprijinul acordat! Dar, mai mult de atât, vreau să vă mulţumesc vouă pentru tot suportul de care aţi dat dovadă, pentru mesajele frumoase şi pentru susţinere! Atât eu cât şi echipa din spatele „Câmpulung Muscel Tuning Fest” am muncit din greu să facem acest eveniment posibil. Mulţumim şi Primăriei Câmpulung pentru tot sprijinul acordat. Câmpulungeni, argeşeni, vă promit că aveţi ce vedea în week-end-ul 13-14 august! Mii de cai putere! Maşini pe perne! Cele mai faine colante! Cele mai rare vopsele! Nu vreţi să rataţi ocazia de a vedea unele dintre cele mai TOP maşini din ţara noastră! Nu vreţi sa îl rataţi pe Vali Porcişteanu şi al său Mitzubishi Evo! Nu vreţi să rataţi RACHETA de 700 de cai a lui Daniel Onoriu, nu vreţi să rataţi pentru prima dată în Câmpulung Air Ride Battle! Nu vreau să mă întind mai mult cu aceste cuvinte, dar vreau să vă mai spun că nu ne oprim aici cu surprizele! Ne vedem pe 13-14 august în centrul Câmpulungului să ne distram împreună!”, este mesajul lui Gabriel Marinescu, organizatorul „Câmpulung Muscel Tuning Fest”.

 

Daniel Onoriu va veni la Câmpulung cu un Mecedes AMG S Clase, un Mitsubishi EVO6, un Lamborghini Huracan şi o motocicletă Suzuki GSXR

Pilotul de raliu Daniel Onoriu va fi prezent la „Câmpulung Muscel Tuning Fest” cu un Mecedes, un Mitsubishi EVO6, un Lamboghini Huracan şi o motocicletă Suzuki GSXR. În plus, acesta va oferi fanilor acestui sport tricouri personalizate. Despre concurs, Daniel Onoriu a vorbit într-un vlog, postat pe pagina evenimentului de Gabriel Marinescu.

„Este un vlog despre evenimentul de tuning auto, care va fi la Câmpulung Muscel pe 13 şi 14 august. Acolo voi aduce un Mercedes AMG S Clase, maşina mea personală, pe care am colantat-o şi are pachet AMG, jante pe 20 şi aşa mai departe. O să aduc şi motocicleta, o Suzuki GSXR, de 1.000 cmc, ce dezvoltă peste 200 de cai putere, e preparată destul de mult. Pe această motocicletă se antrenează băiatul meu, cu care sper să debutăm cât mai repede în Campionatul Naţional de Motociclism Viteză. Am dat de nişte tricouri prin şifonier şi am găsit unul, tricoul meu oficial de pe vremea când mergeam la curse moto în Grecia şi la Adâncata, cu numărul de concurs, câţiva parteneri pe care îi aveam în trecut. Vreau să vă anunţ că voi participa la evenimentul organizat la Câmpulung Muscel, acolo unde va fi şi racheta mea nucleară, Mitsubishi EVO6, cu buchet de 727,7 cai putere, spre să ne simţim bine. O să cumpăr tricouri pe care le voi personaliza şi pe care le voi da cadou fanilor acestui sport minunat pe care eu îi iubesc foarte mult.”, este mesajul lui Daniel Onoriu.

 

În cadrul primului eveniment oficial dedicat iubitorilor de maşini modificate şi restaurate vor fi premiate maşinile înscrise la următoarele categorii: Best Car of The Show (locul I, II, III); Best Exterior; Best Interior; Best Engine; Best Wheels; Best Restauration; Best Offroader; Best Sound (music); AirRide Battle; Limbo; It’s a Crowd; Ridicarea Jantei; The Rope; Most Popular Car Of The Show (votul publicului).

Evenimentul se va desfăşura în centrul Câmpulungului, motiv pentru care circulaţia rutieră va fi restricţionată de vineri, 12 august, ora 20.00 până duminică, 14 august, ora 14.00.

 

A fost stabilit şi programul zilelor de concurs pentru „Câmpulung Muscel Tuning Fest”

Sâmbătă, 13 august

 • ora 7.00: Deschidere Parc Expo (concurenţii se pot aşezat în Parcul Expo după verificările organizatorilor, între orele 7.00 şi 9.00);
 • ora 10.00: Prezenţa;
 • ora 11.00: The Rope (participanţii îşi fac echipă de cinci persoane, fiecare echipă este la un capăt al funiei, echipa care trage cel mai tare câştigă);
 • ora 16.00: Limbo;
 • ora 18.00: Air Ride Battle;
 • între 20.00 şi 22.00: Live Mix în zona expo cu DJ Ryr;
 • ora 22.00: CTFM Party Tonic Lounge.

Duminică, 14 august

 • ora 7.00: Deschidere Parc Expo;
 • ora 10.00: Prezenţa;
 • ora 11.00: Best Sound;
 • ora 12: Ridicarea Jantei;
 • ora 13.00: It`s a Crowd (cele mai multe persoane care încap într-o maşină cu uşile închise);
 • ora 15.00: Premierea.

 

Organizatorii au stabilit pentru participanţi şi o serie de reguli, printre care:

 • nu turaţi motoarele fără motiv;
 • sistemul audio este folosit doar pe parcursul concursului de best sound;
 • nu au voie să se desfăşoare activităţi ce ar deranja buna desfăşurare a evenimentului;
 • respectaţi curăţenia şi folosiţi coşurile de gunoi;
 • nu atingeţi maşinile expuse;
 • nu mutaţi materialele promoţionale;
 • nu distrugeţi bunurile aflate în perimetrul evenimentului.

 

În urmă cu şase ani, Gabriel Marinescu a făcut parte dintr-o echipă care a reprezentat Câmpulungul la un eveniment de tuning auto la Cheile Bicazului, unde a obţinut rezultate şi premii importante. Stilul acestui tip de eveniment este ca aceia care sunt declaraţi câştigători să susţină o ediţie a evenimentului la ei acasă. Scopul evenimentului care va fi găzduit de Câmpulung este de a aduna în centrul oraşului persoanele pasionate de maşini modificate şi restaurate. Se vor organiza mini-jocuri pentru participanţii la concurs şi se vor oferii premii şi cupe câştigătorilor. Isabela Filip

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!