23.5 C
Campulung Muscel
09/08/2022

Copiii excepţionali ai Câmpulungului, premiaţi la ceremonia organizată în cinstea sărbătorii municipiului

Obiceiul de a-i aduce în faţa Câmpulungului pe cei mai buni elevi în anul şcolar încheiat s-a menţinut şi la ediţia a XXII-a a Zilelor Municipiului Câmpulung. Primăriţa Elena Lasconi a oficiat premierea împreună cu viceprimarul Nicolae Zaharia. „Fiecare va primi o sumă de bani, cât ne-am putut permite, însă vreau să vă asigur că vă preţuiesc infinit mai mult.”, a afirmat Elena Lasconi.

Primii cărora li s-au acordat atenţia şi premiul cuvenit au fost elevii care au obţinut media zece la Evaluarea Naţională, Mihai Maricuţu şi Ştefania Felecan, de la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”. Tot de la „Dinicu Golescu” a venit merituoasa echipă de robotică FTC WATT’s UP, ai cărei componenţi sunt campioni naţionali. Echipa este coordonată de profesorul de informatică Octavian Dumitraşcu şi mentor Doru Sitaru. Elena Lasconi i-a invitat în faţa oaspeţilor săi prezenţi la festivitatea de la Complexul „Ciobănaşu’”: Ştefan Dicu, Cosmin Moraru, Rareş Şain, Rareş Tomoiu, Theodor Bolboacă, Ana Cojocaru, Eliana Neguş, Cristian Popescu, Eduard Mîngîţă, Radu Dumitraşcu, Daria Ivaşcu, Vlad Odoroagă, Radu Leica, Marius Banu, Andrei Pavel, Eric Ionescu, Darius Jipa, Mihai Săvulescu, Andrei Duţă, Radu Sima, Cosmin Gajea, Alexia Petrescu.

„Echipa primeşte şi o medalie de aur, pentru că voi, dragilor, sunteţi de aur.”, i-a felicitat Elena Lasconi pe campioni. Tot de la „Dinicu Golescu”, Ştefania Daria Oncioiu a obţinut locul întâi Olimpiada Naţională de limba italiană, fiind pregătită de profesor coordonator Roxana Scărlătescu, performanţă răsplătită, de asemenea, cu medalie.

Următoarele invitate alături de Elena Lasconi au fost două fete grozave: Teodora Elena  Chichirez, locul întâi la Olimpiada Naţională de Pedagogie, şi Adriana Bianca Bizon, premiul special la Olimpiada Naţională de Psihologie. Acestea au fost însoţite de profesoarele care le-au pregătit, Coralia Palade şi Daniela Pascu. „Pentru respectul pe care îl avem pentru cadrele didactice, pentru munca şi dedicarea dumneavoastră, din partea noastră câte o medalie de aur. Vă mulţumim!”, le-a transmis Elena Lasconi.

O medalie de aur a ajuns şi la profesoara Dalina Bădiţescu, cea care l-a pregătit pe Petru Bunoiu, câştigătorul premiului special la Concursul Naţional de Geografie Terra.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!