20.7 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Agresorul sexual a contestat arestul preventiv

Săptămâna trecută, pe 9 iulie 2022, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tentativă de agresiune sexuală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, şi au reţinut un bărbat de 26 de ani, din Câmpulung.

„Din cercetări s-a stabilit că, vineri, 8 iulie, cel în cauză ar fi încercat să sărute o minoră de 13 ani, în timp ce se afla într-un parc din municipiu. Minora s-a opus şi a reuşit să fugă. În scurt timp, bărbatul în cauză a fost depistat şi identificat, fiind condus la sediul poliţiei, pentru audieri.”, se arată în comunicatul trimis redacţie de IPJ Argeş. După administrarea probatoriului, Timotei I. a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar când aceasta a expirat, a fost prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, în faţa instanţei, care a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile, chiar dacă a solicitat măsura arestului la domiciliu sau a controlului judiciar.

Tânărul a contestat arestul preventiv, hotărât de Judecătoria Câmpulung, apelul urmând să se judece mâine, 14 iulie, la Tribunalul Argeş. E.M.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!