27.7 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Violatorul din Mihăeşti rămâne în arest

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi viol, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, şi au reţinut un bărbat de 23 de ani, din Mihăeşti.
Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 8 spre 9 iulie 2022, tânărul ar fi pătruns, fără drept, pe uşa neasigurată, într-un apartament din municipiul Piteşi şi, folosind ameninţări şi acte de constrângere fizică, ar fi violat o femeie de 40 de ani.
În scurt timp, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti, individul în cauză a fost identificat şi depistat, fiind condus la sediul Poliţiei, pentru audieri.
Astfel că, în mai puţin de 24 de ore de la sesizare, după administrarea probatoriului, Alexandru Daniel T. a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă.
În cursul zilei de 9 iulie, acesta a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, în faţa instanţei, care a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.
Bărbatul a contestat arestul preventiv, dar joi, pe 14 iulie, Tribunalul Argeş i-a respins apelul ca nefondat, fiind pus să plătească 100 de lei, cheltuieli judiciare.
Adrian TĂNASE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!