23.5 C
Campulung Muscel
09/08/2022

0 km reţea de gaz în 11 ani ai lui Călin Andrei, 5 km în 5 ani ai lui Liviu Ţâroiu şi 25 km în doi ani de când e primar Elena Lasconi

Până la sfârşitul anului, locuitorii de pe şase străzi din Câmpulung se vor putea branşa la noua reţea de gaze care va fi extinsă pe o lungime de aproape 5 kilometri.

Aşa cum a transmis primarul Elena Lasconi, administraţia locală a semnat şase contracte pentru extinderea reţelei de gaze în municipiu, investiţie care se va face fără vreo cheltuială din bugetul local. De când a preluat mandatul, de aproape doi ani, această utilitate a fost dusă pe mai multe străzi, care însumează 25 de kilometri de reţea nouă de gaze.

„Fapte: În mai puţin de doi ani din mandatul meu, extindere reţea gaze în Câmpulung Muscel (fără bani din bugetul local), mai amplă decât s-a făcut în ultimii 25 de ani. Realitate: zero extindere în 11 ani de mandat al primarului PNL, Călin Andrei şi 5 kilometri în mandatul primarului PSD, Liviu Ţâroiu, pe banii câmpulungenilor. Am semnat şase contracte pentru încă aproape cinci kilometri extindere reţea gaze în oraşul nostru, fără bani de la bugetul local. De la începutul mandatului meu, faptele vorbesc. Adică, 25 de kilometri reţea nouă de gaze. Vedeţi? De asta deranjez vechea clasă politică.

Finalizare: anul acesta. Unde?

  • Strada Preot Ion Răuţescu: de la nr. 1 la nr. 6, 104 metri lungime;
  • Strada Grigore Alexandrescu: de la nr. 56 la nr. 69, 1.048 metri lungime;
  • Strada Drumul Godeni: de la nr. 1 la nr. 44, 923 metri lungime;
  • Strada Drăceşti: de la nr. 1 la nr. 80, 1.512 metri lungime;
  • Strada Izlaz: de la 1A la 2 şi de la 24 la 36, 341 metri lungime;
  • Drumul Morii: de la nr. 1 la nr. 16, 812 metri lungime.

Continuăm!”, a fost mesajul primarului Elena Lasconi.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!