21.3 C
Campulung Muscel
02/07/2022

Primarul Elena Lasconi a căsătorit un cuplu de pensionari

Doi câmpulungeni, care se iubesc de 28 de ani, s-au hotărât să-şi unească destinul şi în faţa ofiţerului stării civile.

Astăzi, primarul Elena Lasconi a oficiat căsătoria a doi pensionari, care au decis să-şi oficieze relaţia după mai mulţi zeci de ani de convieţuire împreună. A fost un moment emoţionat şi inedit, totodată, aşa cum a transmis edilul:

„74 de ani doamna, 85 de ani domnul. Elena şi Ion se iubesc de 28 de ani. Astăzi au decis să se căsătorească cu acte în regulă. Vă mărturisesc că a fost una dintre cele mai emoţionante oficieri de căsătorie de când sunt primar. A început la fel ca toate: „Domnule… de bună voie şi nesilit de nimeni o iei în căsătorie pe doamna…” Domnul Răspunde: „Da, din tot sufletul!” Când a răspuns doamna, a zis aşa: „Da, suntem de 28 de ani împreună, da, dragul meu!” La care domnul spune în timp ce îi sărută mâna: „Îţi mulţumesc, draga mea!” Am continuat oficierea în lacrimi pentru că ce am simţit astăzi e rar. Se numeşte iubire pură dintre un el şi o ea, o iubire matură fără interese. O iubire în care vârsta, coxartroza şi oboseala sunt detalii nesemnificative, o iubire care are totul chiar şi fără alai de nuntaşi, rochie de mireasă şi petrecere cu ştaif. Certificatul de căsătorie nu îi ajută decât pentru un singur scop, dorinţa lor comună: când vor pleca la îngeri, pe pietrele lor funerare să fie scris acelaşi nume: Boteanu. Vă mulţumesc pentru încă o lecţie de viaţă şi vă doresc să aveţi viaţă lungă pentru a inspira lumea cu dragostea voastră!”

Le urăm şi noi să fie sănătoşi şi să aibă o viaţă lungă împreună!

 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!