21.3 C
Campulung Muscel
02/07/2022

Pe 24 iunie, de la ora 19.00, se joacă “Titanic Vals” la Ceramus. Intrarea este gratuită!

Vineri, 24 iunie, de la ora 19.00, sunteţi invitaţi la teatru! Complexul Ceramus din Câmpulung este gazda spectacolului „Titanic Vals”, de Tudor Muşatescu, o piesă savuroasă, pe gustul tuturor. Actorii trupei de teatru „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea vor da viaţă personajelor comediei care s-a bucurat de cel mai mare succes în istoria teatrului românesc.
În măsura în care vremea o va permite, spectacolul se va desfăşura în aer liber. Organizatorii vă recomandă o ţinută casual, pentru a viziona piesa stând pe pături, nu pe scaune. Dacă vremea este capricioasă, evenimentul va avea loc în cortul de evenimente.
Spectacolul de teatru vă este oferit de Asociaţia GAL Muscel, în cadrul proiectului „Promovarea în comun a valorilor, locurilor, tradiţiilor şi produselor locale muscelene”. Activitatea 4: Realizarea unei reprezentaţii comune de teatru a unei piese cu implicaţii reprezentative pentru teritoriile GAL partenere în proiect.
Pentru cei dornici să dea curs invitaţiei organizatorilor de a se bucura de o seară de calitate facem precizarea că intrarea este gratuită!

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!