19.6 C
Campulung Muscel
02/07/2022

Enoriaşii parohiilor din Rucăr, alături de cei încercaţi

Enoriaşii din două parohii din Rucăr au făcut o colectă de produse alimentare, de igienă şi îmbrăcăminte, pe care preoţii parohi le-au oferit unui azil din judeţul Prahova şi unei mănăstiri din judeţul Covasna.
Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului, prin Sectorul Social, Filantropic şi de Misiune, a organizat o activitate socială, în care preoţii slujitori Florentin Lipan, de la Parohia Rucărul de Jos, şi Iulian Avram, de la Parohia Rucărul de Mijloc, Protoieria Câmpulung Muscel, au dăruit alimente, îmbrăcăminte şi obiecte de igienă copiilor de la azilul din Valea Plopului, precum şi monahilor de la Mănăstirea Mărcuş. „Omul poate arăta dragoste către Dumnezeu prin milostenia faţă de aproapele. Când Domnul Hristos locuieşte în noi, suntem milostivi, iar dacă am nedreptăţit pe cineva, dăm înapoi cu prisosinţă. Aceasta este lucrarea lui Dumnezeu!”, a fost îndemnul după care localnicii parohiilor din Rucăr, Protoieria Câmpulung Muscel, s-au mobilizat pentru ajutorarea celor încercaţi.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!