12.4 C
Campulung Muscel
20/05/2024

Procurorul Ionel Coţovelea, delegat la DIICOT Dâmboviţa

Secţia pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, în unanimitate, delegarea în funcţia de procuror în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Biroul Teritorial Dâmboviţa, a lui Ionel Cotovelea, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Delegarea a fost aprobată pentru o perioadă de şase luni şi a început luni, 16 mai 2022.
Ionel Coţovelea a ajuns la Parchetul Câmpulung, după ce, pe 23 ianuarie 2015, preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul de numire în funcţia de procuror. Numirea a venit după ce a promovat examenul organizat în vara lui 2014. Ionel Coţovelea a absolvit Institutul Naţional al Magistraturii în mai 2013, cu o medie foarte bună. Până să ajungă la Câmpulung, a fost stagiar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte. A.T.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!