6.9 C
Campulung Muscel
23/02/2024

O câmpulungeancă din Tabaci, reţinută pentru tâlhărie

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipale Câmpulung au efectuat, marţi dimineaţă, pe 5 aprilie, două percheziţii pentru probarea activităţii infracţionale a unei persoane bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie. La finalul acţiunii, o femeie a fost adusă la sediul Poliţiei pentru audieri, iar ulterior s-a decis reţinerea acesteia pentru 24 de ore.

Forţele de ordine au descins, la primele ore ale dimineţii, la două locaţii situate în zona podului din Tabaci, în care locuiesc familii de etnie romă. Întreaga operaţiune s-a derulat în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Mai precis, în urmă cu câteva zile, o pirandă a tâlhărit un bărbat aflat în stare de ebrietate, pe raza municipiului Câmpulung. În urma percheziţiilor de ieri, femeia a fost identificată şi dusă la audieri. La finalul acestora, poliţiştii au decis ca aceasta să fie reţinută pentru 24 de ore. Astăzi, a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale. Alex Barbu

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!