11 C
Campulung Muscel
23/05/2024

Elena Lasconi: „La Policlinică, cei doi colegi pe care îi avem la Achiziţii şi-au făcut job-ul în bătaie de joc!”

Legat de Policlinica din Câmpulung, unde se face o reabilitare cu fonduri donate de companii convinse de Elena Lasconi s-o ajute, primăriţa şi-a manifestat dezamăgirea faţă de maniera de lucru, dar, mai ales, de lipsa de supraveghere din partea propriilor subordonaţi, care aveau obligaţia să se asigure ca investiţia se derulează în condiţii impecabile. „Cei doi colegi pe care îi avem la Achiziţii şi-au făcut job-ul în bătaie de joc. Aş vrea să vă duceţi la Policlinică ca să vedeţi locul în care am zugrăvit. Nu mi-am putut imagina, când m-am dus acolo, că nu s-au gândit să-i ceară celui care a reparat îngroparea cablurilor. Nu mi-am putut imagina că au comandat o gresie şi o faianţă oribile. Bine măcar că este curat! Nu mi-a plăcut absolut deloc. În timp ce eu nu mai puteam de nervi şi vedeam ce se întâmplă acolo şi-mi dădeam seama cât de umilitor este.”, a declarat, recent, primarul Elena Lasconi.

  • „Ştiu că pentru unii banul public este un drog. Eu sunt foarte responsabilă şi foarte atentă la fiecare ban pe care îl cheltuim”

Dezamăgirea acesteia se combină cu mâhnire că bani obţinuţi deloc uşor sunt irosiţi pe lucrări departe de a mulţumi. „M-am simţit extrem de umilită, pentru că, în această Policlinică, din 1973, nu s-a mai făcut nimic. Şi cineva a venit şi a dat cu nişte lavabilă peste nişte cabluri montate în diferiţi ani, din 1973 şi până în prezent. În timpul în care eram acolo, au intrat 15-20 de oameni care ziceau: „Mulţumim!” şi eu le spuneam: „Nu e gata!” Totul era murdar pe jos. Nu se poate aşa ceva! Trebuie să avem o Policlinică în care să te simţi la fel de bine şi în siguranţă ca atunci când intri în Regina Maria, Medlife sau Medsana. E greu acum la început, dar cred că şi constructorii au observat că nu închid ochii, că mă deranjează îngrozitor un cablu spânzurat sau o priză pusă strâmb şi că nu mai putem să mergem cu lucrări făcute de mântuială. Ştiu că pentru unii banul public este un drog. Eu sunt foarte responsabilă şi foarte atentă la fiecare ban pe care îl cheltuim şi i-aş ruga să încerce să lucreze cu simţ de răspundere, pentru că de mine nu vor trece.”, a spus şefa Executivului.

  • Primarul le-a făcut instructajul femeilor de serviciu de la Policlinică

Ca să se asigure că se păstrează zilnic aspectul civilizat în incinta instituţiei de sănătate, Elena Lasconi le-a băgat în şedinţă pe îngrijitoarele de curăţenie ale Policlinicii. „Mi-am dorit foarte mult să vorbesc cu femeile de serviciu, ceea ce am şi făcut. Le-am chemat la mine şi le-am spus că vreau să facă tabel. O să se pună la punct şi treaba asta. O să aibă tabel ca la hotelurile de cinci stele, cu dat cu mopul din oră în oră, cu semnătură. Voi pune la cineva care să le urmărească, un administrator. Pentru că spuneau că nu pun hârtie igienică şi săpunuri, pentru că se fură, le-am dat nişte soluţii. Aşa cum mă pricep eu, pentru că şi eu fac curăţenie acasă. E dispenser din care scoţi hârtia, ce să fure de la acela? Un alt dispenser pentru săpunul lichid, la un litru, din inox. Fură odorizantul care se pune la toaletă, dar există varianta de gel. Am stabilit ce soluţii să folosească şi ce mop. Le-am stabilit pe toate. Acesta este un mandat în care trebuie să fiu atentă la toate aceste detalii, pentru că nu are cine. Când or să înţeleagă că nu se mai poate altfel decât pe drumul asta, o să fie mult mai uşor. Dar acum este un consum foarte mare de energie.”, a mărturisit conducătoarea Câmpulungului. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!