11.9 C
Campulung Muscel
21/05/2024

Primarul Ion Georgescu după incidentul de vinerea trecută: „Vă asigur că activitatea mea personală şi profesională se desfăşoară în condiţii normale”

După incidentul de vinerea trecută, când primarul de la Mioveni, Ion Georgescu a fost agresat în biroul de la Primărie de doi indivizi, edilul a ţinut să vină cu precizări pentru locuitorii oraşului, prieteni şi colaboratori:

„Incidentul petrecut în seara de vineri, 11 februarie la Primăria Mioveni este regretabil, revoltător şi şocant. Acest mod de exprimare violent şi primitiv al unor indivizi certaţi cu legea nu poate fi tolerat de nicio instituţie a statului, iar faptele trebuie condamnate cu fermitate. Mioveniul nu este un sat fără câini, iar România este un stat european, în care valorile esenţiale după care funcţionează societatea sunt diametral opuse faţă de viziunile înguste şi opace, debitate de minţile unor indivizi mărunţi. Fără a comenta intenţia sau motivele care au condus la acest incident, vă asigur că activitatea mea personală, cât şi activitatea administrativă din cadrul Primăriei şi a Consiliului Local se desfăşoară în condiţii normale. Atâta timp cât între reprezentanţii statului, funcţionari şi societate există un raport de echilibru în ceea ce priveşte respectul reciproc şi transparenţa, veţi găsi întotdeauna în noi un partener de dialog şi un sprijin real. În încheiere ţin să menţionez că acest incident izolat nu poate pune în lumină negativă întreaga activitate a angajaţilor Poliţiei Locale Mioveni, cunoscut fiind faptul că aceştia asigură paza instituţiei. Sunt comisii de anchetă care analizează toate aspectele care au condus la producerea acestui regretabil episod, iar vinovaţii vor suporta consecinţele. Cu aleasă preţuire şi sinceritate vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune şi mesajele de încurajare transmise în această perioadă!”

Şi Asociaţia Oraşelor din România s-a solidarizat cu primarul Ion Georgescu şi a condamnat agresiunea manifestată şi încercarea de intimidare de vineri seara din biroul acestuia din Primăria Mioveni şi a cerut instituţiilor statului „să fie prompte şi intransigente”.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!