37.4 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Elena Lasconi: „Copiii câmpulungenilor sunt foarte frumoşi, eu n-am pomenit aşa ceva pe metru pătrat ca la Câmpulung”

Înainte să intre în vacanţă, la micuţii de la grădiniţe şi centrele de copii a venit „Moşul” cu pachete oferite de administraţia locală. Astăzi, zeci de cadouri au ajuns la Grădiniţa cu Program Prelungit „Sfânta Marina” şi la cea care funcţionează în incinta Şcolii „Theodor Aman”, dar şi la unităţile subordonate.

Ca în fiecare an, micuţilor le-au fost oferite dulciuri, pachetele fiind achiziţionate şi oferite de administraţia locală. Datorită situaţiei pandemice, serbările de Crăciun s-au desfăşurat doar în grupe, fără prezenţa părinţilor şi a altor persoane din afară. Nici măcar „Moşul” n-a avut acces în unităţi, iar cadourile le-au găsit copiii sub brad.

Ca să se asigure de bunul mers al operaţiunii, primarul Elena Lasconi a poposit câteva minute în cele două grădiniţe, unde a fost acaparată de micuţii curioşi s-o cunoască. Edilul a avut parte şi de o experienţă care a marcat-o, în sensul pozitiv, când o fetiţă de la grupa mică, a Grădiniţei „Sfânta Marina”, i-a oferit cornul primit în pachetul de la „Moşul”.

„Până aproape de Crăciun o să fie împărţite aproape 1.200 de cadouri pentru cei mici. Am ţinut foarte mult să fie lucruri de calitate, cu tot felul de bunătăţi de care copiii s-au bucurat foarte mult. Am trăit astăzi unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa mea, a fost incredibil, mi-au dat lacrimile! Evelyn, o fetiţă de trei ani mi-a înseninat ziua! Pachetele, care sunt de la „Moşul”, iar el n-a putut să intre în grădiniţă, au fost împărţite de doamnele educatoare. Curioşi, toţi s-au uitat să vadă ce au primit. A venit o fetiţă la mine, Evelyn, cu croisantul şi, eu am crezut că vrea să o ajut să desfacă ambalajul, dar ea a venit să mi-l ofere. Când a venit cu cornul mi s-a rupt inima de bucurie! De aceea îmi doresc să fac atât de multe lucruri pentru copii! Copiii sunt absolut speciali, sunt buni de la naştere! M-a văzut, nu ştia ea cine sunt sau să vrea să se pună bine cu mine şi, din darul ei mi-a oferit cornul. A fost un gest din suflet! Acestea sunt lucruri rare şi, datorită ei o să am nişte Sărbători extraordinare! Să dea Dumnezeu să aibă fiecare parte de aşa un suflet bun cum este cel al Evelynei. Să le dea Dumnezeu sănătate şi părinţilor că, datorită lor, educaţia îşi spune cuvântul! Prima dată mi-au arătat un dans, un cântecel, foarte drăguţe şi după m-au învăţat şi pe mine. Oricum, copiii câmpulungenilor sunt foarte frumoşi, eu n-am pomenit aşa ceva pe metru pătrat ca la Câmpulung. Sărbători Fericite copiilor, părinţilor şi bunicilor, dar şi cadrelor didactice, care ajută la formarea şi educaţia lor.”, ne-a spus primarul Elena Lasconi, care a promis că-i va suna pe părinţii Evelynei ca să-i felicite pentru modul frumos în care au educat-o. Isabela Filip

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!