23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Primăriţa Lasconi, la concertele Andrei şi Tarafului Rutenilor: “Cred că niciodată nu a fost atât de viu şi de frumos Câmpulungul!”

Concertul de duminică seara a adunat un număr mare de musceleni, care au venit în Piaţa Primăriei, la spectacolul organizat de administraţia locală cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, din cadrul proiectului „Câmpulung 500 – Capitala Scrisului Românesc”.
În centrul municipiului, gătit feeric de sărbătoare, spectacolul a fost deschis de mai multe grupuri de colindători din Muscel, dar şi de interpreţi locali de muzică populară, care i-au făcut pe cei prezenţi să iasă la joc.
Distracţia a continuat pe mixurile câmpulungeanului DJ Mykex, care le-a oferit spectatorilor o experienţă de neuitat. După ora 19.00, au urcat pe scenă membrii Tarafului Rutenilor şi Carmen Chindriş. Versurile celei mai cunoscute melodii a lor, „Ziua-n care tu m-ai sărutat”, au fost pe buzele tuturor ascultătorilor, indiferent de vârstă. Cel mai aşteptat moment al serii de duminică a fost lăsat la sfârşit, recitalul Andrei, fostă colegă a primăriţei Elena Lasconi la Pro Tv.
Toată după amiaza zilei de 19 decembrie, copiii şi adulţii care au fost la patinoarul din centru au putut face piruete pe muzica ce a răsunat în Piaţa Primăriei. „Doamne, ce seară! Cred că niciodată nu a fost atât de viu şi de frumos Câmpulungul! Asta vi se datorează, în primul rând, vouă. Vă mulţumesc pentru bucurie, dragilor! Asta înseamnă o comunitate unită! Mulţumesc artiştilor câmpulungeni, invitaţilor speciali Andra şi Taraful Rutenilor! Mulţumesc echipei care a stat în spatele reflectoarelor! Vă iubesc! Să vină Crăciunul! Sărbători fericite!”, le-a transmis primarul Elena Lasconi câmpulungenilor şi muscelenilor care i-au fost alături la sfârşitul săptămânii trecute şi s-au bucurat de spectacol, în ciuda frigului de afară.
Marţi şi miercuri, continuă seria acţiunilor de Crăciun, cu prima ediţie a Festivalului Naţional de Colinde, Datini şi Obiceiuri de Crăciun şi Anul Nou „Iată vin colindătorii”. Evenimentul în premieră va începe astăzi, la ora 16.00, cu o paradă a grupurilor de colindători, după care aceştia vor urca pe scena din faţa Primăriei. Miercuri, se pare că cel mai aşteptat moment va fi al programului de colinde tradiţionale din Ardeal, susţinute de Tudor şi Nicolae Furdui Iancu, acompaniaţi de orchestra „Crai Nou” din Alba Iulia.
Isabela FILIP

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!