20.7 C
Campulung Muscel
21/07/2024

În intersecţia de la „Sfântul Nicolae”, muncitorii lui Răuţoiu au dirijat circulaţia până a ajuns Poliţia Locală

Cu puţin timp în urmă, muncitorii firmelor care reabilitează Bulevardul asfaltau traversările de pe strada Istrate Rizeanu, în dreptul Bisericii „Sfântul Nicolae” şi a Bibliotecii Municipale, unde se formaseră nişte şanţuri greu de trecut de către şoferi, după operaţiunea de îngropare a tuturor reţelelor de utilităţi.

Fiind aproape ora prânzului, cu aglomeraţie în centru, pe lângă şcoli şi instituţii, în partea de nord a Bulevardului circulaţia auto s-a „gâtuit”. Cum se impunea prezenţa unui poliţist în zonă, dar care nu exista, doi dintre cei nouă muncitori, care dădeau la lopată lângă OTP Bank, au luat atitudine şi au început să dirijeze circulaţia ca restul echipei să poată munci în continuare, dar şi să nu se producă incidente rutiere din cauza şoferilor nervoşi şi grăbiţi să treacă cât mai repede de porţiunea în lucru. Până s-a mocăit Poliţia Locală şi a trimis un agent în intersecţie, a fost prea târziu, cei doi constructori s-au descurcat onorabil, lăsând să treacă maşinile alternativ spre şi dinspre Şcoala „Oprea Iorgulescu”.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!