18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Un locuitor al Câmpulungului a anunţat că va candida la preşedinţia României

În cadrul unei emisiuni televizate, un locuitor al Câmpulungului a confirmat că va candida la viitoarele alegerile prezidenţiale, din 2024. Afirmaţia a fost făcută de Călin Georgescu în cadrul emisiunii „Culisele Statului Paralel”, de la Realitatea Plus.

Mutat de curând în Câmpulung, politicianul susţinut de AUR, în trecut, a afirmat că va candida la preşedinţialele din 2024, dar că „poate să fie mai repede” momentul. Întrebat dacă va participa la un demers de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis, Georgescu a replicat, în glumă: „e deja suspendat, ce să mai suspenzi?!”, dar a evitat un răspuns concret.

În acelaşi timp, a negat speculaţiile privind legăturile sale cu masoneria, serviciile secrete sau cu Moscova, vehiculate pe seama sa în spaţiul public. „Nu sunt mason, n-am nicio legătură. Nici cu serviciile secrete.”, a afirmat Georgescu la Realitatea Plus.

Întrebat cine i-a finanţat proiectele, acesta a declarat că este propriul său stăpân, atitudine pe care vrea să o inoculeze şi susţinătorilor săi. „Lucrurile se schimbă, în general, prin şoc (….) şi s-a ajuns într-un astfel de moment. (…) Mişcare prin şoc este atunci când realizezi că totul a fost o minciună şi o fraudă şi că tu eşti propriul tău stăpân, că eşti propriul tău suveran. (…) Eu chem poporul român la demnitate şi la suveranitate. Trebuie schimbată gândirea, este proastă, pentru că acceptăm şi nu facem nimic şi mai ales faptul că nu ne întrebăm, mai întâi, ce putem face noi. De aceea eu nu vin să antagonizez cu cei care ne conduc, nici nu mă interesează, ci să construiesc eu.”, a continuat Georgescu.

Politicianul care are de gând să candideze la cea mai înaltă funcţie în stat a vorbit la „Culisele Statului Paralel” şi despre cel mai vehiculat scenariu legat de persoana sa, legăturile cu Moscova: „N-am nicio relaţie cu Rusia, nu în mod special. Am relaţie cu cei mai importanţi oameni din această lume. Pe de altă parte, te uiţi ce este în jurul tău şi constaţi anumite lucruri pe care nu le poţi ignora, pentru că atunci este vai de ţara ta. Eu mă uit la Ungaria, Polonia, Cehia. Ungaria aproape că nu are resurse, dar au dragoste de ţară, un lider important şi o gândire politică impecabilă, au relaţii peste tot în lume. Ungaria are o relaţie cu Rusia pe următorii 15 ani, România nu are nici rezerve de gaz, deci este ţinta prădătorilor oricând. Am mai spus, în diplomaţie trebuie să te ai bine cu toţi, în special cu vecinii tăi, dar tot timpul să rămân în poziţie verticală.” “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!