18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Directorul Spitalului Câmpulung, dr. Mădălin Iordache, şi-a dat demisia

Medicul chirurg Mădălin Iordache şi-a dat demisia din funcţia de manager al Spitalului Municipal Câmpulung. Deţinea această funcţie din 19 octombrie 2020, cu un contract de management cu primarul Câmpulungului pentru un an. Când i-a expirat, pe 19 octombrie 2021, Elena Lasconi i l-a prelungit cu încă şase luni, asta însemnând aprilie 2022. Dar, din motive personale, Mădălin Iordache părăseşte înainte de termen echipa managerială a Spitalului Municipal, rămânând medic în cadrul Secţiei Chirurgie Generală.

Interimatul va fi asigurat de directorul Financiar – Contabil, Marinela Cristian.

Postul de manager al Spitalului Municipal Câmpulung nu poate fi scos la concurs până nu se termină procesele pe care fostul director, Nicolaie Alexe, le are cu municipalitatea, după suspendările repetate din această funcţie, de anul trecut. Prin intermediul instanţelor, Alexe vrea să-şi recupereze funcţia şi drepturile salariale pierdute. Are un proces cu municipalitatea, primarul şi Spitalul, la Curtea de Apel Piteşti, cu termen pe 11 ianuarie 2022. Şi altul cu Prefectura şi Ministerul Sănătăţii, pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, cu înfăţişare pe 8 februarie 2023.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!