37.4 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Răuţoiu senior concurează pentru un contract de peste 1,6 milioane de lei, la Mioarele

Nicio licitaţie pentru drumuri în Muscel fără vreuna dintre firmele familiei Răuţoiu printre participanţii interesaţi să prindă contractul! Cea mai proaspătă achiziţie o derulează primarul Gheorghe Şucu, de la Mioarele, aflat în căutarea celui mai mic preţ oferit de constructorii aliniaţi la startul procedurii. La vederea invitaţiei postate în SICAP, nici nu ne gândeam că vor lipsi SRL-urile afaceriştilor care au obţinut la Câmpulung, în mandatul trecut, cele mai bănoase angajamente de lucru: trei străzi – Ion Ţicăloiu, Plăieşi şi Drăceşti -, Piaţa Primăriei şi Bulevardul „Pardon”. Bănuiala ni s-a confirmat pe 8 noiembrie 2021, când a expirat termenul pentru depunerea ofertelor cerute de Primărie, interesată să-şi repare nişte căi de acces din comună. Concurenţa lui Răuţoiu senior o reprezintă firme cu notorietatea consolidată în relaţia cu statul, arhicunoscute cititorilor datorită lucrărilor câştigate, în decursul anilor, şi în Muscel.
Debutul achiziţiei, prin care primarul liberal caută să-şi asigure serviciile lucrării „Îmbrăcăminte asfaltică uşoară pe drumuri de interes local”, estimate la 1.646.702,96 lei, s-a produs pe 22 octombrie 2021. Atunci a fost postat pe portalul destinat contractării lucrărilor şi dotărilor de care au nevoie instituţiile bugetare anunţul Primăriei Mioarele. „Realizarea investiţiei are ca obiectiv asigurarea condiţiilor de trafic corespunzător. Prin implementarea acestui proiect se va facilita accesul în comuna Mioarele al autovehiculelor de orice tonaj sau gabarit (Salvare, Pompieri, autovehicule speciale, etc.), precum şi circulaţia pietonală în condiţii de siguranţă şi confort.”, este motivaţia întreprinderii lucrării într-o localitate care are atât de mult de lucru pentru a-şi pune la punct infrastructura rutieră.
Data limită pentru înscrierea firmelor interesate de execuţia asfaltării la Mioarele a fost 8 noiembrie 2021. Şi-au depus ofertele:
-Valah Construct Grup SRL (reprezentant George Mihail Poşircă), din Piteşti, în calitate de ofertant unic;
-Group Concif SRL (reprezentant Sorinel Răuţoiu), din Bădeni-Stoeneşti, în calitate de ofertant unic;
-Asocierea formată din Florimar Construct Total SRL (reprezentant Florea Ene), din Piteşti, ca lider de asociere, şi Selca SA (reprezentant Andrei Cristian Hideg), din Piteşti.
Valah Construct Grup s-a mai întâlnit în acest an cu Group Concif la o licitaţie importantă ţinută în Muscel. Şi anume drumul spre Cabana Brusturet, câştigat de asocierea de firme General Trust Argeş, Proiect Infra 2005 şi Valah Construct Grup, care vor pune un operă un contract de aproximativ 5,5 milioane de lei. În cazul achiziţiei de la Mioarele, data limită pentru evaluarea tehnică şi financiară este 8 decembrie. M.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!