23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

PSD-istul Gabriel Neacşu intră în Comisia de Buget-Finanţe

Dezbaterea Consiliului Local Câmpulung, din 30 septembrie 2021, a fost deschisă cu momentul depunerii jurământului de către social-democratul Gabriel Gheorghe Neacşu, care completează grupul politic rămas în patru membri. Noul intrat în Legislativul municipal a beneficiat de un pupitru nou, achiziţionat în cadrul programului de dotări pentru evenimentul „Câmpulung 500”. Prin urmare, şi prestaţia sa trebuia să fie pe măsură.

Şi a fost. Neacşu, care n-are nici cursuri de dicţie, nici oratoria unui prezentator tv, a depus un jurământ impecabil. Fără greşeală, fără bâlbâială, fără gesturi teatrale şi inutile ori cuvinte puse de la el, cum s-au simţit inspiraţi unii, anul trecut, să epateze într-un moment în care se cuvenea a fi cât mai reţinuţi.
În momentul în care preşedintele, pentru ultima oară în acest an, Zaharia a anunţat depunerea jurământului de către noul coleg, Gabriel Neacşu şi-a făcut intrarea în „scenă” într-un mod amuzant. „Prezent!”, a strigat din celălalt capăt al sălii, deşi îl remarcase toată lumea încă de când a intrat în sală, fiind singurul la „patru ace”. Jurământul, repet, a fost rostit fără ifose, ci simplu, curat şi fără poticneli. Secretarul Ramona Simion a anunţat validarea mandatului acestuia de către Judecătoria Câmpulung, după care Neacşu a luat cuvântul pentru prima dată în Consiliul Local: „Subsemnatul Neacşu Gheorghe Gabriel, consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Câmpulung, în conformitate cu prevederile articolului 117 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.57/2019, privind Codul Administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, depun următorul jurământ: Jur să respect Constituţia şi legile ţării şi să fac cu bună credinţă tot ce stă în puterile şi priceperea mea pentru binele municipiului Câmpulung, judeţul Argeş. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”
Gabriel Neaşcu îi ia locul lui Liviu Ţâroiu şi în Comisia de Studii, Prognoze Economico-Sociale, Buget-Finanţe şi Administrarea Domeniului Public şi Privat al municipiului, unde îi are colegi pe Adrian Vlădău (USR) – preşedinte, Dan Belu (USR) – secretar, Anca Dumitrescu (PNL) şi Dan Şain (POL). M.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!