11.2 C
Campulung Muscel
September 26, 2021

Elena Lasconi a prezentat în Consiliul Local imagini ale viitoarelor ghene cu acces pe bază de cartelă

În prezenţa directorului A.D.I. SERVSAL Argeş, Gabriel Moiceanu, la şedinţa extraordinară a Consiliului Local de marţi, 14 septembrie 2021, s-au discutat propunerile de viitoare ghene de gunoi, care, obligatoriu, trebuie să le înlocuiască pe actualele, veşnic murdare şi înconjurate de maldăre de mizerie, care depăşesc perimetrul platformei. Elena Lasconi a vorbit despre dotarea municipiului, într-un termen de cel mult doi ani, cu pubele noi, la care accesul se va face cu cartelă. A doua recomandare, care pare agreată şi de şefa Executivului, vine din partea grupului de consilieri POL, care văd în containerele îngropate soluţia pentru eliminarea aspectului insalubru din zona tomberoanelor.

În timpul dialogului în plenul şedinţei de Consiliu Local, Elena Lasconi a prezentat câteva fotografii a ghenelor securizate cu cartelă, prin care nu vor mai scormoni nevoiaşii sau rudarii veniţi de la ţară, cu căruţele, în căutarea unor bunuri de folos aruncate la gunoi. „O să fie mult mai bine decât arată acum, pentru că, în prezent, toate sunt foarte urâte. Le-am spus celor de la Financiar Urban să le spele, pentru că au obligaţia să le spele, dar nu ştiu de câte ori au făcut-o până acum.”, spunea primăriţa, reticentă că sarcina a fost bifată vreodată în cursul anului 2021.

Amănunte despre discuţia pe tema viitoarelor platforme de gunoi citiţi în ediţia de vineri.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!