25.2 C
Campulung Muscel
August 3, 2021

Un tânăr din Câmpulung are nevoie de ajutor să trăiască

Un câmpulungean de doar 26 de ani, angajat MApN, are nevoie de ajutor. Robert Marian Moise a fost diagnosticat la începutul acestui an cu o afecţiune gravă a creierului, Sindromul Von Hippel Lindau.

La sfârşitul lunii aprilie a fost operat la Institutul Naţional de Neurologie şi Boli Neurovasculare din Bucureşti, însă problemele lui de sănătate nu s-au rezolvat.

Pentru a avea şansa să trăiască o viaţă normală, Robert trebuie să treacă încă o dată printr-o intervenţie chirurgicală, de această dată la o clinică din Viena. Această intervenţie costă 27.000 de euro, bani de care tânărul nu dispune.

„Bună ziua, numele meu este Moise Robert Marian, din Câmpulung Muscel. În urmă cu trei luni am fost diagnosticat cu o boală gravă. În data de 29 martie 2021, m-am internat la Institutul Naţional de Neurologie şi Boli Neurovasculare, Neurochirurgie – Bucureşti, unde am suferit o intervenţie chirurgicala în urma căreia rezultatele au fost negative. Singura şansa de a avea o viaţă normală ar fi încă o intervenţie chirurgicala în Viena. Fac apel la oamenii cu suflet mare care doresc să-mi dea o şansă la viaţă, sa doneze orice sumă fie ea cât de mică.”, este mesajul tânărului.

 

Cine vrea să doneze o poate face direct în contul bancar afişat, deschis la Banca Transilvania, titular fiind Moise Robert Marian: RO62BTRLEURCRT0609417601 (cont euro), RO15BTRLRONCRT0609417601 (cont lei).

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!