10.1 C
Campulung Muscel
19/05/2024

Se lucrează la Şcoala Grădişte

Termenul de finalizare pentru reabilitarea Şcolii Grădişte se apropie, astfel că astăzi, 14 mai 2024, muncitorii constructorului câmpulungean, And Secom Intexim, se ocupau de amenajările interioare.

Pentru proiectul de reabilitare şi modernizare a Şcolii Grădişte, contractul de finanţare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, în calitate de Autoritate de Management, şi Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia pe 31 august 2022. Contractul în baza căruia şcoala de la intrarea în Câmpulung a intrat în reabilitare a fost semnat pe 27 septembrie 2023, la preţul de 2.642.763,90 lei, proiect finanţat cu fonduri UE, prin GAL Câmpulung Muscel.

În ceea ce priveşte partea lucrărilor de reabilitare, la interior s-au turnat pardoselile, iar în prezent se lucrează la tencuirea pereţilor interiori, apoi va urma finisajul. De asemenea, tot pe partea de interior urmează să se pună gresia, faianţa şi parchetul.

Cât despre partea de la exterior, acoperişul a fost montat de curând şi urmează amplasarea vatei bazaltice. În curte, se lucrează la amenajarea unei zone unde se va turna umplutură, pentru a fi adusă cât de cât la nivel, apoi se vor monta dale de 50×50 cm, zonă ce va primi destinaţia de parcare. Pe lângă aceasta, se va amenaja, de asemenea, o alee care să conecteze parcarea cu intrarea din spatele şcolii.

R.A.Ș.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!