20 C
Campulung Muscel
18/07/2024

Judecătoria Câmpulung a intrat în vacanţă până pe 31 august

Judecătoria Câmpulung a anunţat că, între 1 iulie şi 31 august 2021, judecătorii vor fi în vacanţă, iar instanţa va avea un program special.
Astfel, şedinţele de judecată se vor desfăşura săptămânal, în fiecare zi de miercuri, cu începere de la ora 8.30, în sala I şi, respectiv, în sala II, cu excepţia şedinţelor în care sunt judecate persoane aflate în stare de arest preventiv, care se vor derula conform graficului stabilit (pe 2 iulie, 16 iulie, 12 august şi 26 august 2021).
Programul de lucru cu publicul, în cadrul Compartimentului Arhivă, se va desfăşura săptămânal, în zilele de marţi şi miercuri, în intervalul orar 9.00 – 11.00.
De asemenea, programul de lucru cu publicul, la Compartimentul Registratură, va fi acelaşi ca cel de la Arhivă, săptămânal, marţi şi miercuri, între orele 9.00 şi 11.00. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!