17.9 C
Campulung Muscel
June 15, 2021

La sfârşitul săptămânii, Raliul Argeşului, cu probe pe Transfăgărăşan. Vineri vor fi restricţii de trafic în Muscel

Iubitorii motorsportului vor avea parte de un spectacol deosebit, la sfârşitul săptămânii, când este programată o nouă ediţie a Raliului Argeşului. Pe traseele întrecerii vor putea fi admiraţi cei mai tari bolizi din România! Competiţia va avea loc în perioada 11-12 iunie şi este cel mai important eveniment sportiv din acest an, care se va desfăşura în judeţul Argeş.
Raliul Argeşului are o istorie îndelungată în motorsportul din România, fiind una dintre competiţiile care au avut loc de-a lungul multor decenii. Cu o cultură a sportului bine înrădăcinată în judeţul Argeş, raliul a fost doar una dintre ramurile în care piloţii locali au excelat. Începând cu 1971, Raliul Argeşului a desfăşurat un număr de 18 ediţii sub numele Raliul Piteşti, Raliul Dacia şi, în epoca modernă, Raliul Argeşului, fiind una dintre cele mai cunoscute competiţii între raliurile româneşti în perioada anilor 1990. De asemenea, o ediţie a Raliului României a avut loc tot pe probele speciale din jurul Piteştiului.
Probe speciale lângă Câmpulung şi pe Transfăgărăşan
Ediţia 2021 a Raliului Argeşului are probe speciale, programate în zona Câmpulung, dar şi pe Transfăgărăşan. Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a două zile de concurs pline de adrenalină şi spectacol. Raliul Argeşului Catena – Powered by Citroen este un eveniment organizat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, condusă de câmpulungenii Norris Măgeanu şi Cătălin Nicolaescu, susţinut de Consiliul Judeţean Argeş, Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Piteşti şi Catena, cel mai mare lanţ de farmacii din România, deţinut de grupul Fildas. Maşina oficială a Raliului Argeşului este oferită de Trust Motors – Importator oficial al mărcilor Peugeot, Citroen şi DS în România.
Restricţii de circulaţie pe drumurile din Muscel
Aşa cum a anunţat Biroul Rutier al Poliţiei Câmpulung, pe mai multe drumuri din Muscel vor fi restricţii de circulaţie, vineri, 11 iunie, când se vor desfăşura mai multe probe speciale în zonă.
Între orele 13.30 şi 18.30, va fi proba specială de la Godeni, iar circulaţia va fi închisă în acest interval, astfel:
8DC10 Schitu Goleşti – Capu Piscului (start probă);
8DN 73C km 1 – intersecţie cu drumul agricol Godeni;
8DN 73C km5 – intersecţie cu drumul agricol spre Malu (la troiţă);
8Sat Malu (intrarea drumului agricol în sat).
De la ora 14.15 şi până la ora 19.15, se ţine Proba Specială Mateiaş. Nu se va putea trece pe:
8DN 73, de la giratoriu intersecţie cu DN 72A;
8DN 73, în comuna Dragoslavele, intersecţie DJ 725.
De la ora 12.30, la ora 18.30, în municipiul Câmpulung va fi închisă circulaţia rutieră pe strada Negru Vodă, între Primăria Municipiului Câmpulung şi intersecţia cu strada Istrate Rizeanu.
Poliţia Rutieră recomandă prima rută ocolitoare prin Stâlpeni – Bălileşti – Vlădeşti – Anioasa – Berevoeşti – pentru DN 73 C – Curtea de Argeş.
Ca alternativă la DN 73 Braşov – Câmpulung, se poate folosi traseul Dragoslavele – DJ 725 (Lunca Gârtii) – Stoeneşti – Valea Mare Pravaţ.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!