19.1 C
Campulung Muscel
19/06/2024

Un singur constructor, interesat de amenajarea unei grădiniţe cu program prelungit, la Vlădeşti

Grădiniţa lui Hristu Dică este ca rezolvată, din punct de vedere al constructorului care se va ocupa de reabilitarea şi amenajarea ei, pentru a funcţiona cu program prelungit. Unitatea destinată preşcolarilor comunei Vlădeşti este în satul de reşedinţă şi va fi pusă la punct, cel mai probabil, de o firmă din Câmpulung. Chiar dacă procedura de achiziţie a serviciilor executantului nu s-a încheiat, la licitaţie nu s-a înscris decât un singur participant: constructorul, venit în asociere cu proiectantul. Mai precis, contractul, estimat la o valoare totală de 1.274.138,95 lei, este dorit de asocierea formată din Elvamar Struktur SRL (reprezentant Marius Constantin Ionescu), din Câmpulung, ca lider de asociere, şi Proiect Infra 2005 SRL (reprezentant Ecaterina Pletoiu), asociat. 

Deocamdată, a fost depăşită etapa depunerii de oferte şi de deschidere a unicei primite de autoritatea contractantă, urmând ca aceasta să intre în evaluarea tehnică, ce o califică pentru evaluarea financiară, deliberare şi atribuire. Cristian Hristu Dică a urmărit să obţină preţul cel mai scăzut, însă având o singură variantă, n-are din ce alege. Potrivit autorităţilor de la Vlădeşti, investiţia se justifică prin „dezvoltarea infrastructurii de învăţământ destinate copiilor ce provin din familii ai căror membri sunt activi, la parametrii recomandaţi de legislaţia în vigoare. Principala problemă care se cere rezolvată prin realizarea proiectului a fost necesitatea de a asigura condiţiile impuse în prezent pentru buna desfăşurare a procesului de învăţământ, în conformitate cu legislaţia în vigoare.” M.B.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!