12.4 C
Campulung Muscel
20/05/2024

Bust al generalului Milea şi internet WIFI, la Lereşti

La începutul lunii octombrie, angajaţii responsabili cu achiziţiile din cadrul Primăriei Lereşti au îmbinat trecutul cu prezentul, judecând după serviciile contractate în aceeaşi zi. Pentru cei care nu pot trăi fără internet, Marian Toader a dispus o modernizare a acestei facilităţi, graţie ofertei RCS & RDS SA, pe care edilul a fructificat-o. Investiţia în conexiunea de internet Digi WIFI şi serviciile de instalare a reţelei WIFI generează un cost de 70.107,11 lei. Mai precis, 15.265,17 lei îl costă pe primarul de la Lereşti serviciile de conexiune la internet Digi Wifi Corporate, contractate, pe 1 octombrie 2019, de la compania RCS & RDS SA. Părţile au convenit asupra unui tarif de 424,03 lei pe lună, contractul fiind încheiat cu o durată de 36 de luni. Alţi 54.841,94 lei vor fi plătiţi aceluiaşi furnizor de internet, pentru serviciile de instalare de reţele WIFI, pentru acţiunea „WIFI4EU în Comuna Lereşti, judeţul Argeş”, cu 14 puncte de acces exterioare şi 1 punct de acces interior. 

Legătura cu trecutul localităţii, căruia îi va fi adus un modest omagiu printr-un simbol amplasat într-un punct reprezentativ al Lereştiului, o constituie un bust din bronz al generalului Vasile Milea. Pe 1 octombrie 2019, Persoanei Fizice Autorizate Duţă Traian, din Curtea de Argeş, i s-a atribuit direct contractul de execuţie a bustului şefului Armatei Române, pentru care autorităţile lereştene s-au angajat să plătească un preţ de 19.040 lei.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!