20.7 C
Campulung Muscel
22/06/2024

Boncoi şi-a luat consultant şi proiectant pentru alimentarea cu gaze

Spre final de an, la Valea Mare Pravăţ debutează, la nivel de „hârţogărie”, cea mai aşteptată investiţie într-o comună care are de toate. Mai puţin alimentarea cu gaze naturale, pentru implementarea căreia primarul Ion Boncoi a contractat, deocamdată, serviciile unui consultant şi ale unui proiectant. 

De consultanţă are nevoie pentru organizarea licitaţiei având ca obiect concesiunea înfiinţării de reţele de distribuţie a gazelor naturale. Drept pentru care, pe 26 septembrie 2019, a atribuit direct unei firme din Bucureşti, Cusica Consulting SRL, contractul de consultanţă. Pe Boncoi îl costă 47.600 lei serviciile de întocmire a dosarului preliminar, consultanţa şi asistenţa în elaborarea de către concedent a studiului de fundamentare a deciziei de concesionare; întocmirea calendarului procedurii de concesionare; elaborarea documentaţiei de atribuire, a caietului de sarcini şi a contractului-cadru de concesiune.

Pentru aceeaşi investiţie, Boncoi scoate din bugetul comunei alţi 59.500 lei, în vederea actualizării studiului de fezabilitate pentru înfiinţarea serviciului de utilitate publică de distribuţie a gazelor naturale la Valea Mare Pravăţ. Documentaţia, care priveşte viitoarea reţea în satele Pietroasa, Şelari, Fântânea, Bilceşti, Nămăeşti şi Colnic, va fi realizată tot de o firmă din Bucureşti, Infra Plan SRL, căreia i s-a atribuit, pe 2 octombrie, contractul.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!