1.9 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Până la organizarea concursurilor, Şapte directori  au fost detaşaţi să conducă unităţile şcolare din Muscel

 

Pe 31 iulie, Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş a detaşat în interesul învăţământului 29 de directori şi directori adjuncţi la unităţile de învăţământ din Argeş, pentru anul şcolar 2019-2020. Şapte sunt la şcolile din Muscel. 

Astfel, Ramona Neacşu rămâne director la Clubul Copiilor Câmpulung; Ion Cojocaru, director al Seminarului Teologic Ortodox „Iustin Patriarhul”; Ciprian Neculăescu l-a înlocuit pe Dan Dănescu, care s-a pensionat, ca director al Şcolii Gimnaziale „C.D. Aricescu”; Tomiţă Neacşu este în continuare director adjunct la Şcoala Gimnazială „Nanu Muscel”; Dana Manuela Nicolescu conduce din postura de director Liceul Tehnologic „Victor Slăvescu” Rucăr; Florin Bălan a fost din nou detaşat director la Şcoala Gimnazială „Nae A. Ghica” Rucăr; iar Iosif Antoniu Băcârcel a rămas director la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Stoeneşti.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!