3 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Un adjunct de la Finanţe Argeş, posibil subprefect

După ieşirea ALDE de la guvernare, ruptura de PSD va avea consecinţe şi în teritoriu. Astfel, zilele subprefectului Adrian Bughiu şi ale vicepreşedintei CJ, Simona Brătulescu, sunt numărate. În aceeaşi situaţie este şi fostul inspector general de la învăţământ, Gabriel Bratu, acum preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Formare Profesională în Sistem Dual. 

Aşa cum scrie presa judeţeană, mulţi dintre social – democraţii, care au tras în campaniile electorale, acum sunt cu ochii pe noile funcţii care se vor elibera. Chiar dacă, deocamdată, actualul subprefect este păstrat, surse demne de încredere din interiorul PSD le-au şoptit celor de la judeţ că social – democraţii argeşeni au început deja lupta pentru postul de la Prefectura Argeş. Pe lista de aşteptare ar fi mai mulţi pesedişti, însă aceştia au o mare problemă, şi anume faptul că, pentru a ocupa această funcţie, trebuie neapărat să fie funcţionar public. În acest context, în ultima perioadă, cel mai vehiculat nume ca fiind favorabil să fie desemnat subprefect din partea social – democraţilor este cel al lui Claudian Baciu Lămbeanu, om de partid ce a muncit pe brânci pentru organizaţia PSD Piteşti şi care actualmente este unul dintre directorii adjuncţi din cadrul Finanţelor Publice Argeş, fiind şef la Activitatea de Colectare Persoane Fizice. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!