19.9 C
Campulung Muscel
13/04/2024

Şi-a violat vecina cu… degetul

Chiar dacă nu şi-a dus actul sexual până la capăt, agresorul a fost arestat preventiv pentru viol

Riscă ani grei de puşcărie după ce şi-a agresat sexual o vecină care-l rugase s-o ajute să-şi găsească vacile la o oră târzie! Este cazul unui bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Albeştii de Muscel, care a fost arestat preventiv pentru comiterea infracţiunii de viol, deşi agresiunea nu s-a întâmplat decât cu… degetul. Femeia a reuşit să scape şi s-a plâns poliţiştilor din comună. Imediat după fapta comisă, pe 19 iulie, individul a dispărut de la domiciliu. A fost prins câteva zile mai târziu şi încătuşat.

Victima i-a fost profesoară

Potrivit anchetatorilor, pe 19 iulie, victima, în vârstă de 54 de ani, cadru didactic, şi-ar fi pierdut vacile pe care le dusese la păscut pe o proprietate de-a sa, aflată într-un loc mai retras. Întrucât afară deja se lăsase întunericul şi îi era teamă de animalele sălbatice, femeia l-a rugat pe vecinul ei, Marius Ionel Bugheanu, care i-a fost elev (!), s-o ajute să-şi găsească vitele. Bărbatul a acceptat, însă, în minte-i încolţise şi ideea unei partide de amor, considerând, probabil, că vecina sa îi ridicase mingea la fileu. Drept urmare, în jurul orei 23, în timp ce se aflau singuri într-o grădină de la marginea comunei, individul a trecut la fapte. Mai întâi cu vorba bună, avansând propuneri indecente, iar apoi, lovindu-se de refuzul femeii, a devenit violent şi s-a repezit asupra ei furios. A reuşit să-i rupă hainele, s-o trântească la pământ şi s-o penetreze, cu… degetul. Victima s-a opus din răsputeri, iar la un moment dat agresorul a renunţat să meargă mai departe după ce a văzut că se apropie o maşină. Femeia s-a dus glonţ acasă şi a reclamat violul la postul local de poliţie. Ulterior, pe fir au intrat judiciariştii câmpulungeni care au demarat cercetările în acest caz. Suspectul, care este căsătorit şi are patru copii, a fost căutat acasă, însă, nu a fost de găsit. A încercat să-şi piardă urma, crezând că va scăpa de răspundere, însă, luni seara, poliţiştii l-au găsit şi l-au încătuşat. Individul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar marţi a fost adus la audieri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Ulterior, Marius Ionel Bugheanu a fost prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis cererea procurorului de caz, trimiţându-l pe agresor la „răcoare” pentru cel puţin 30 de zile.

Alex BARBU

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!