10.7 C
Campulung Muscel
26/05/2024

Aproape 30 de persoane au protestat la Câmpulung împotriva măsurilor Guvernului

Aproape 30 de persoane au protestat, duminică seara, în Piaţa Primăriei Câmpulung, mulţi membri ai Partidului Naţional Liberal, simpatizanţi, dar şi simpli cetăţeni. Aceştia au fost solidari cu cei care au ieşit în stradă în localităţile din ţară, cerând retragerea legilor Justiţiei, respingerea în Parlament a Ordonanţei privind modificarea legislaţiei fiscale, demisia Guvernului şi a preşedinţilor Camerei Deputaţilor şi Senatului. Protestatarii câmpulungenii au fost furioşi vreo oră, după care s-au împrăştiat, rămânând să salveze aparenţele vreo 10 inşi, supravegheaţi de un echipaj al Jandarmeriei.

Aşa după cum a postat pe Facebook consilierul local PNL, Lucian Ionescu, „printre altele, s-a strigat şi „Mai am un singur dor, Liviu scriitor!”, după înţelesul fiecăruia. La Câmpulung încă mai există spirit civic!” Apostrofat de un internaut, de ce aşa de puţini de la PNL, Lucian Ionescu a răspuns: „Da, dom’ne, niciunul de la PSD. Când o să fie miting organizat de PNL, o să simţiţi. Vedeţi mitingul din Câmpulung pentru susţinerea lui Iohanis!”. Penelistul nu a ştiut că are de-a face cu un om informat, care i-a închis gura: „Parcă liderul Orban îndeamnă să ieşiţi în stradă. Prezentul contează, vă lăudaţi cu trecutul?!” Discuţia s-a sfârşit fulgerător, ca şi protestul din faţa Primăriei Câmpulung. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!