3.5 C
Campulung Muscel
23/03/2023

Firma lui Ion Pătrăşcan, Sercop ADN, a câştigat licitaţia CNI pentru reabilitarea Căminului Cultural de la Bughea de Sus

CNI finanţează, în Muscel, şi câteva lucrări de reabilitare a unor Cămine Culturale. Printre cele mai proaspete contracte încheiate cu constructorii este cel care priveşte clădirea destinată organizării de evenimente de la Bughea de Sus. Primarul Nicolae Tarbă a anunţat, luna trecută, cu ocazia unei acţiuni cu public, că motivul pentru care spectacolul s-a ţinut în incinta fostei şcoli de la Mălin, care avea o sală destinată serbărilor, îl constituie predarea amplasamentului către constructor. Acesta este Ion Pătrăşcan, prin firma sa, Sercop ADN, care va executa lucrarea de modernizare a Căminului Cultural în cadrul unui contract câştigat cu preţul de 3,8 milioane de lei. Investiţia estimată la 4,6 milioane de lei n-a generat cine ştie ce concurenţă la licitaţia de care s-au arătat interesate doar două asocieri de firme.

  • N-au fost interesate de lucrarea de la Bughea de Sus decât două asocieri de firme

Procedura de achiziţie a serviciilor de proiectare, execuţie a lucrărilor şi asistenţă tehnică din partea proiectantului a fost declanşată prin anunţul publicat pe portalul de specialitate SICAP pe 2 iunie 2022. Compania Naţională de Investiţii, organizatoarea licitaţiei, a impus condiţia celui mai bun raport calitate – preţ constructorilor interesaţi de „Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Căminului Cultural din satul Bughea de Sus, comuna Bughea de Sus”.

Licitaţia a pornit de la o valoare estimată a contractului de 4.627.327,14 lei, compusă din: cheltuieli pentru proiectare şi asistenţă tehnică – 141.321,09 lei; cheltuieli pentru investiţia de bază – 4.404.146,35 lei, valoare defalcată pe: construcţii şi instalaţii – 3.263.641,48 lei, montaj utilaj tehnologic – 10.746,67 lei, utilaje, echipamente tehnologice şi funcţionale cu montaj – 142.314,83 lei şi dotări – 987.443,35 lei; alte cheltuieli (organizare de şantier) – 81.859,69 lei.

Nu s-au depus decât două oferte din partea unor asocieri în componenţa cărora se găsesc şi firme câmpulungene. Prima asociere este formată din AHK United Industries SRL (reprezentată de Ahmed Kahled Ahmed Tomah), din Voluntari, în calitate de lider, SMR General Antrepriză şi Construcţii SRL (reprezentată de Nihad Waleed Ahmed AL Abbasi), din Voluntari, în calitate de terţ, Consulting Urban Proiect Grup SRL (Ioan Alexandru Dascălu), din Piteşti, subcontractant, Dragon Instal LMD SRL (reprezentant Dragoş Oprescu), din Piteşti, subcontractant, Inic SRL (reprezentant Cornel Bivol), din Câmpulung, subcontractant.

A doua asociere de firme este condusă de Sercop ADN SRL (reprezentant Ion Pătrăşcan), din Câmpulung, în calitate de lider, Astralco-Proiect SRL (reprezentant Laurenţiu Stanciu), din Ştefăneşti, ofertant; Total Electroconstruct VG SRL (reprezentant Georgel Velea), din Piteşti, ofertant.

Deschiderea ofertelor s-a produs pe 27 iulie 2022, după care s-a consumat restul procedurii – evaluarea tehnică şi financiară -, procedură finalizată pe 1 februarie 2023, când s-a încheiat contractul cu câştigătoarea licitaţiei. Aceasta este asocierea condusă de firma lui Ion Pătrăşcan, Sercop ADN, care a obţinut lucrarea finanţată de CNI la preţul de 3.838.928 lei. Pe 13 februarie 2023, pe SICAP a fost făcut public rezultatul procedurii de achiziţie. Magda BĂNCESCU

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!