20.2 C
Campulung Muscel
03/10/2022

În comunele Lereşti şi Godeni, 1.100 de proprietăţi vor fi cadastrate gratuit

 

Lereşti este printre localităţile din Argeş, care au semnat cu Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, prin Oficiul Judeţean, realizarea cadastrului gratuit pentru cetăţeni, prin Programul naţional de cadastru şi carte funciară 2015-2023. Locuitorii vor primi gratuit actele pentru terenuri şi case. După parafarea contractului dintre Primăria Lereşti şi Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Argeş, administraţia locală, printr-un proces de atribuire directă, a dat spre execuţie lucrările de cadastru unei firme autorizate. Aceasta din urmă este Dumitrescu F. Dan – Cadastru, care va executa, la Lereşti, serviciile topo-cadastrale, pentru înregistrarea sistematică a 800 de imobile, grupate în trei sectoare, situate în extravilanul localităţii, conform legislaţiei în vigoare. Preţul perceput de firma de cadastru a fost de 60 de lei, fără TVA pentru un imobil. În total, se adună suma de 48.000 de lei, exclusiv TVA.

Aceeaşi firmă, Dumitrescu F. Dan – Cadastru, tot pentru 60 de lei per imobil, fără TVA, face cadastru sistematic pentru comuna Godeni. Aici are de înfiinţat carte funciară pentru 300 de imobile, case sau terenuri.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!