20.2 C
Campulung Muscel
03/10/2022

A început reabilitarea  Căminului Cultural Lereşti

 

A început reabilitarea Căminului Cultural din centrul comunei Lereşti, banii necesari lucrărilor din interior, dar şi din exterior au fost prinşi în bugetul local al acestui an. Este vorba de suma de 159.460 lei, cu TVA, pentru care firma piteşteană New Mar Construct SRL va executa lucrări de reparaţii arhitecturale în interior şi exteriorul clădirii. Serviciile de supraveghere a lucrărilor, dirigenţia de şantier, au fost atribuite de către Primăria Lereşti societăţii Mibo Art Construct Consult SRL, tot din Piteşti, pentru suma de 2.380 lei, cu TVA.

Mai intră în reparaţii şi clădirile Şcolii Gimnaziale Lereşti, din satele Voineşti, Pojorâta şi Lereşti. Acestea vor fi recondiţionate în interior şi exterior, lucrările constând în demolări de ziduri, reparaţii de tencuieli interioare şi exterioare, compartimentări din plăci ghips carton, lucrări de ignifugare, vor fi aplicate amorsă şi vopsea lavabilă pe tavane şi pereţi. Vor fi configurate trepte din beton, care vor avea o mână curentă. Se va aplica tâmplărie de pvc şi aluminiu, vor fi recondiţionate confecţiile metalice, se vor aplica, unde este cazul, vopsiri alchidice, iar firma constructoare s-a angajat că va asigura transportul materialelor şi pe cel al molozului rezultat. De amenajarea clădirilor Şcolii Lereşti se va ocupa firma Cold Ravel SRL, cu sediul în comuna Aninoasa, satul Broşteni. Primăria a plătit pentru aceste reparaţii suma de aproape un milion de lei (99.960 lei, cu TVA).

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!