11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

Bianca Golumbeanu,  noul secretar al comunei Bughea de Jos

După ce Dorel Tănăsescu a fost ales primar al comunei Bughea de Jos, în iunie 2016, postul de secretar al localităţii a rămas vacant. Primul examen, organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, pentru ocuparea poziţiei disponibile, s-a ţinut în luna aprilie a acestui an. Atunci, trei candidaţi şi-au depus cererile, dar doar doi s-au întâlnit la proba scrisă, celui de-al treilea fiindu-i respins dosarul, pe motiv că nu a îndeplinit condiţia privind vechimea în specialitatea studiilor, care a fost stabilită la minimum doi ani. La finalul concursului, demnitatea respectivă a rămas tot vacantă.

A doua tentativă de a se ocupa a doua funcţie, ca importanţă, în ierarhia Primăriei, reuşită de data acesta, s-a derulat în iulie 2017. Şi-au exprimat dorinţa de a participa la concurs Bianca Cristina Golumbeanu şi Roxana Ionela Vlădău, ambele trecând de proba de selecţie a dosarelor. Şi la proba scrisă, derulată pe 25 iulie 2017, ambele au fost declarate admise, cu câte 70 de puncte fiecare. Departajarea s-a făcut după interviul susţinut vineri, 28 iulie, când câştigătoare a fost declarată Bianca Cristina Golumbeanu, cu 90 de puncte, în faţa contracandidatei Roxana Ionela Vlădău, notată cu 78,80 de puncte. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!