5.5 C
Campulung Muscel
22/04/2024

Concursuri pentru şapte posturi vacante, la Spital

A început o nouă perioadă de recrutări la Spitalul Municipal Câmpulung. Unitatea sanitară are vacante şapte posturi, un instalator; un electrician, un inginer debutant, la Compartimentul Tehnic, o îngrijitoare la Secţia Neonatologie şi trei infirmiere, la Secţia Obstetrică-Ginecologie, Secţia Neonatologie şi Compartimentul Chirurgie Plastică.

Primul concurs care se va derula este cel pentru găsirea infirmierelor, la care ultima zi de depunere a dosarelor a fost vineri, 28 iunie. Pe lângă diploma de absolvire a şcolii generale, pretendentele au avut de prezentat un certificat care să ateste că au terminat un curs de infirmiere, organizat de o instituţie acreditată, dar şi un document că au profesat cel puţin 6 luni în această specializare. Lunea viitoare, pe 8 iulie, cele care trec de selecţia dosarelor vor susţine proba scrisă, iar cele care primesc minim 50 de puncte pot merge la interviu, pe 11 iulie. Pe 15 iulie vor fi afişate rezultatele finale.

În acelaşi timp, se vor desfăşura testările pentru locurile vacante, cu angajare pe perioadă nedeterminată, la posturile de instalator şi inginer tehnic. Au termen limită de depunere a dosarelor ziua de 5 iulie. Pe 15 iulie, de la ora 12.00, vor debuta testele grilă, iar pe 18 iulie, începând cu ora 10.00, interviul, în 22 iulie urmând să fie afişate notele finale.

Cei care optează pentru locul de inginer debutant la Compartimentul Tehnic trebuie să aibă diplomă de licenţă că au absolvit studii tehnice superioare.

Pentru locul de instalator, pe lângă condiţiile generale, cei care aspiră la acest post trebuie să prezinte la dosar diploma de absolvire a şcolii generale şi o alta de calificare în meseria de instalator, plus acte care să dovedească cei minimum 9 ani vechime în această specialitate.

Miercuri, 5 iulie, este ultima zi până când se mai primesc actele de înscriere la concursul pentru locul de electrician. Comisia de concurs va verifica dacă doritorii au  la dosar diploma de şcoală generală, un documente care să arate că au calificare ca electrician şi o vechime în această specialitate de cel puţin 9 ani. După selecţia dosarelor, pe 16 iulie este stabilită proba scrisă, pe 19 iulie, interviul, iar pe 23 iulie, afişarea rezultatelor finale.

Pentru locul de îngrijitoare de la Secţia Neonatologie a fost hotărâtă ziua de 10 iulie, ultima când se mai pot aduce dosarele de înscriere la concurs, care trebuie să conţină doar diploma de absolvire a şcolii generale. În acest caz, nu se cere vechime în muncă. Proba scrisă se va ţine pe 18 iulie, iar cea orală, pe 24 iulie. Mediile finale vor fi afişate pe 26 iulie, la ora 16.00. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!