-0.4 C
Campulung Muscel
10/12/2023

Asfaltarea de la Stomatologie va continua până la Şcoala 3

Sunt situaţii, cum este cea a unui cetăţean care locuieşte în vecinătatea Şcolii nr.3, în care omul nu bate degeaba drumul la Primărie, la adunarea în cadrul căreia se dezbate bugetul pe anul respectiv. „Mâna întinsă” a şi spus o poveste reală şi, prin urmare, va primi reparaţiile aşteptate cu anii. Cel puţin, cu această promisiune a plecat acasă petentul care s-a plâns, în două locuri, despre neajunsurile zonei. O dată, lui Liviu Popescu, fără public, a doua oară, lui Liviu Ţâroiu, în faţa publicului, intuind că discuţia cu şeful ADP are şanse să rămână „în aer”, dacă nu îi împărtăşeşte direct superiorului acestuia ce-l doare. 

Contribuabilul a mărturisit că a lecturat cu atenţie proiectul bugetului pe 2017 şi, din nou, a rămas neplăcut surprins să constate că ceea ce s-a început în zona Stomatologiei nu se continuă în spaţiul interior al blocurilor, până la sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Nanu Muscel”. Adică o parcare aferentă blocurilor A12 – A14, la Policlinica Stomatologică, asfaltare, ridicarea bordurilor, ridicarea gurilor de canal, unde a fost reparat, în faţa Stomatologiei. „Am depus la Primărie, nu mai ştiu câte, trei-patru cereri, dar… niciun răspuns de patru luni! Văd că, anul acesta, iarăşi nu suntem prinşi. Poate ne schimbaţi nivelul de încadrare ca zonă, în C sau D.”, l-a pişcat ironic pe primar câmpulungeanul. 

Remarcând că directorul ADP stă de palavre în fundul sălii – atât de pătrunzătoare este privirea lui Liviu Ţâroiu cocoţat la prezidiu, şi atât de distributivă îi este atenţia, dacă l-a ascultat şi pe om şi l-a surprins şuşotind pe Liviu Popescu -, primarul şi-a început prezentarea explicaţiilor cu o dojană blândă: „Domnul Popescu trebuia să fie atent.” N-a spus mai multe, deoarece locatarul, înfierbântat să-şi spună oful, un of colectiv, de altfel, a informat că dialogul cu Liviu Popescu l-a avut mai devreme. Însă domnul Popescu l-o fi trimis „mai sus”. „Am discutat toată problematica, dar, probabil, vrea s-o auziţi şi dumneavoastră.”, a adăugat cetăţeanul.

„Operaţiunea de ridicare a gurilor de canal nu este prinsă în bugetul nostru punctual, este la serviciu. Liviu, am discutat-o de anul trecut, noteaz-o!”, i-a ordonat primarul directorului ADP. Apoi, auzind mustrarea votantului, cum că lucrarea a figurat în bugetul anului trecut şi că n-a fost pusă în practică, a rectificat informaţia, mai cu seamă că şi-a luat mai multe ghionturi de la liberali că a executat lucrări nebugetate: „N-a fost bugetată, nu mai spuneţi c-a fost bugetată! Nu este aşa. Haideţi să vă explicăm cum se lucrează, ca să înţelegeţi. Pe reparaţii, noi stabilim un buget. Şi nominalizăm zece lucrări. S-ar putea să facem economii, să intre şi a unsprezecea, şi a douăsprezecea, şi a treisprezecea. S-ar putea să nu putem face una-două dintre ele, pentru că executăm altele, de apă, canal, ş.a.m.d. ADP are un buget, face 7.000 de tone de asfalt, consumă pe străzi cât consumă, restul, pe trotuare. Ar putea avea rezerve la străzi şi să extindă la trotuare şi invers. Sunt nişte nominalizări de principiu. Putem să trecem oricând o suplimentare. Am notat-o şi vă rog s-o notaţi (n.r. către Liviu Popescu), că am stabilit de acum doi ani să finalizăm parcarea de la Policlinica Dentară şi sala de sport. Nu le-am uitat. Iar gurile de canal nu sunt prinse ca punct, este un obiectiv efectiv.”, a precizat primarul Liviu Ţâroiu, de la care am înţeles că, dacă îi va rămâne asfalt – şi sigur îi rămâne, ca să închidă gura nemulţumită a alegătorilor din zona Stomatologiei – va suplimenta lista încropită la început de an cu urgenţele ivite pe parcurs. Cum aceasta s-a ivit înainte de aprobarea bugetului, are şanse să prindă trenul alocărilor pe 2017. C.V.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!