31.9 C
Campulung Muscel
17/07/2024

Cu iubita gravidă, Primarul de la Berevoeşti, Bogdan Proca, vrea să se împace cu nevasta

Primarul de la Berevoeşti, Florin Bogdan Proca, a fost cel care, la finele anului trecut, a cerut divorţul de soţia sa, Graţiela, plus partajul bunurilor comune. Acţiunile au fost înregistrate la Judecătoria Câmpulung, iar, la mijlocul lunii februarie 2017, tot el a fost cel care a vrut o perioadă de timp pentru a se împăca cu nevasta. Mai nou, miercuri, 29 martie, cu o zi înainte de înfăţişarea de la Judecătorie, a depus la dosarul de divorţ o cerere de renunţare la judecată. Până la închiderea ediţiei, însă, nu se afişase sentinţa judecătorilor.

Cu toate astea, pe Internet au început să apară fotografii cu primarul Bogdan Proca în compania unei brunete, alta decât nevasta. Primele poze au fost publicate de săptămânalul „Jurnal de Argeş”, în selfie-urile postate pe Facebook, femeia apare gravidă, ba chiar face anunţul că a împlinit patru luni de sarcină. Conform aceluiaşi ziar, Claudia Păun este noua iubită pe care primarului Bogdan Proca şi-a făcut-o după ce s-a certat cu soţia, Graţiela. Redactorii de la „Jurnal de Argeş” au stat de vorbă cu cei doi îndrăgostiţi, Claudia fiind cea care a fost de acord să dea mai multe detalii despre relaţia cu primarul de la Berevoeşti.

Întrebată cum l-a cunoscut pe primarul Proca, Claudia Păun a răspuns: „Nea-m cunoscut în vară, după scandalul cu sclavii. M-a abordat pe Facebook. Vreau să vă spun că nu l-am băgat în seamă, cred că vreo trei luni. Îl ignoram total, pentru că vedeam că el postează fotografii cu soţia, au fost naşi, poze de la respectiva nuntă… Îmi făcea complimente, îmi spunea că sunt frumoasă… Nu îl băgam în seamă din acest motiv, că ştiam că este căsătorit.” 

Apoi, în discuţie a fost adus momentul când cei doi amorezi s-au mutat împreună: „Mi-a dat un mesaj de ziua mea, pe 7 octombrie. Mi-a spus „La mulţi ani!” Eu i-am răspuns: „Mulţumesc la fel şi dumneavoastră” La care el a continuat: „Eu sunt singur”. Nici nu mă interesa. Chiar mi s-a părut un pic penibil. După aceea, din vorbă în vorbă, am început să ţinem legătura. Ne-am şi văzut şi vreau să vă spun că, după ce ne-am văzut, la câteva zile ne-am mutat împreună, cu chirie, într-un apartament din Piteşti. Eram sigură că el locuieşte singur, pentru că vorbea tot timpul cu mine. Atunci, ne-am mutat împreună la Piteşti. Am stat împreună din octombrie şi până în martie, când au intervenit neînţelegerile.”

Întrebată de cei de la „Jurnal de Argeş” despre fotografiile postate pe Facebook, în care apare însărcinată, Claudia Păun a mărturisit: „El şi-a dorit foarte mult acest copil. Tot timpul îmi spunea că neapărat trebuie să îi fac un copil, că vrea să i se împlinească visul ăsta. M-a învăţat cineva să iau un tratament şi am rămas repede gravidă. A fost bucurie mare! De Crăciun, mi-a dat inelul de logodnă. Mi-a spus că are divorţul băgat la notar. Fosta lui soţie, când a aflat că s-a mutat cu cineva, nu a mai vrut să semneze divorţul. Am avut şi nişte şicane, dar nu mă pot pronunţa din partea cui. Am vrut, într-o zi, să iau maşina mea. Maşina lui a rămas acasă. Am vrut să cumpăr ceva. Dimineaţă, când am deschis uşa maşinii şi am călcat pe preş, mi-am dat seama că e ceva acolo. Am ridicat preşul şi am găsit o pisică neagră, moartă. Avea ochii scoşi. Am avut un şoc, iar el a luat legătura cu avocatul lui, însă nu avem martori. Acolo unde parcam maşina, nu erau camere video şi am lăsat-o baltă.”

Din spusele Claudiei, acum, este certată cu primarul Bogdan Proca: „Apoi ne-am certat, i-am spus că nu mai vreau să stau cu el şi m-am mutat la mine acasă. Eram în trei luni şi jumătate şi mi-a cerut să dau copilul afară, dacă tot ne despărţim. Păi, cum să dau, la trei luni şi jumătate? Mai ales că el este cel care şi l-a dorit atât de mult. Eu aveam deja un copil. Nu dau copilul afară! Cu siguranţă, voi face un test de paternitate! El încă mă mai caută, spune că mă iubeşte şi nu vrea să renunţe la mine, dar… se pare că nu suntem pe aceeaşi lungime de undă. A fost o poveste frumoasă, ne-am făcut planuri de viitor, însă au apărut neînţelegerile şi eu am decis să mă retrag, să îmi văd de viaţa mea şi să îmi cresc copiii în linişte!”

A fost contactat şi primarul de la Berevoeşti, Bogdan Proca, care a fost mai expeditiv. Nu a negat legătura cu Claudia, declarând: „Este viaţa mea privată şi nu am să o discut cu nimeni la telefon sau prin presă. Nu am să comentez eu, acum, ce spune doamna respectivă.” 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!