3.5 C
Campulung Muscel
23/03/2023

Doi foşti aleşi locali, Un primar şi un viceprimar vor posturi la Spital

Cu gândul la salariile din Sănătate şi la măririle anunţate de Guvernul Grindeanu pentru 2017, mulţi musceleni s-au înscris la concursurile organizate de Spitalul Câmpulung pentru mai multe posturi vacante, fie ele chiar şi pentru o perioadă determinată. Pe listele afişate de unitatea sanitară cu cei care şi-au depus dosarele de înscriere la concursuri l-am recunoscut pe Cătălin Manta, care va susţine examenul pentru postul de şef al Biroului Administrativ, deţinut cu ani în urmă de predecesorul său, Ionel Năftănăilă, înainte să fie ales primar la Albeştii de Muscel, în 2004. Un altul este fostul viceprimar de la Bughea de Jos, Octavian Cornel Leca, care este pe lista celor care se vor întrece pe postul de operator controlor date la Farmacia cu circuit închis a Spitalului. Leca este cunoscut ca făcând parte şi dintr-o trupă de muzică, ce întreţine atmosfera la diferite evenimente, dar şi Manta are aceeaşi îndeletnicire.

Trei candidaţi pentru funcţia de şef al Biroului Administrativ

Selecţia dosarelor depuse pentru concursul organizat de spital pentru ocuparea postului vacant de şef al Biroului Administrativ, inginer, pe perioadă nedeterminată, s-a desfăşurat pe 3 aprilie, de la ora 11.00, când s-a întrunit comisia de concurs. Cu această ocazie, a fost elaborată metodologia de concurs. Dosarele au trebuit să conţină acte care să ateste că titularii sunt absolvenţi de studii superioare, cu diplomă de licenţă-inginer, fiind obligatorie vechimea de 6 ani şi 6 luni în specialitatea lor. După verificarea îndeplinirii condiţiilor de participare la concurs, dosarele celor trei candidaţi: Marius Ioan Popescu, Cătălin Manta şi Vladimir Matei, au fost admise. Proba testului grilă are loc astăzi, 11 aprilie, de la ora 12.00, la sediul administrativ al Spitalului, iar cei care vor obţine minim 70 de punte se vor prezenta la interviu vineri, 14 aprilie, de la ora 10.00. Rezultatele finale, după rezolvarea eventualelor contestaţii, vor fi afişate miercuri, 19 aprilie.

Postul de operator de date de la Farmacia Spitalului, dorit de şapte inşi

Pentru acest post, care este unul destinat celor care nu au vechime în specialitatea studiilor (operare pe calculator), comisia de concurs s-a întâlnit pe 4 aprilie, de la ora 9.00, în vederea selectării dosarelor de înscriere şi a întocmirii metodologiei de concurs. Locul este dorit de şapte candidaţi: Mirela Ardeleanu, Georgiana Ramona Dia, Octavian Cornel Leca, Larisa Nagât, Doina Toader, Mariana Scheau şi Isabela Leonida Nicolae, toţi fiind declaraţi admişi după studierea dosarelor, cu menţiunea că ultima doamnă trebuie să prezinte cazierul judiciar în original. Proba scrisă va debuta la ora 12.00, joi, 13 aprilie, iar interviul, la ora 10.00, miercuri, 19 aprilie, ambele fiind organizate la sediul administrativ al Spitalului. Prezentarea listei cu rezultatele finale va fi făcută pe 21 aprilie. 

Farmacia Spitalului mai are nevoie şi de un asistent debutant

Angajarea asistentului debutant la Farmacia cu circuit închis a Spitalului va fi făcută pe perioadă nedeterminată. Aici, selecţia dosarelor s-a făcut pe 4 aprilie. Şi-au depus documentele şapte candidaţi, toate fiind în regulă: Vasilica Bănică, Alina Corina Costea, Nicoleta Roxana Marinescu, Ionuţ Adrian Simăn, Elena Adelina Solomon, Maria Cătălina Văcaru şi Eli Roberta Voica. Conform metodologiei, cele două probe ale concursului se vor desfăşura la Şcoala Gimnazială „C.D. Aricescu”. Testul grilă, pe 12 aprilie, de la ora 12.00, va dura două ore şi va cuprinde 25 de întrebări, care pot avea unul, două sau trei răspunsuri corecte, notate fiecare cu câte patru puncte. Interviul este programat pentru 18 aprilie, la ora 10.00, şi va fi susţinut doar de candidaţii declaraţi admişi la proba scrisă. 20 aprilie va fi data de afişare a notelor finale.

Ieri a avut loc ultima probă pentru ocuparea postului de infirmieră la Blocul Operator

Vor locul de infirmieră debutantă la Blocul Operator Central, cu angajare pe o perioadă determinată: Maria Hapaina, Irina Larisa Paltin şi Daniela Lavinia Sîrbu, toate admise după verificarea actelor de înscriere. După proba scrisă, doar Daniela Lavinia Sîrbu a primit punctajul necesar (65 puncte) pentru a susţine interviul (care s-a derulat ieri, 10 aprilie). Celelalte două doamne au fost respinse, Maria Hapaina, cu 30 de puncte, şi Irina Larisa Paltin, cu 20 de puncte. Mâine, 12 aprilie, va fi făcut public rezultatul final.

Numele îngrijitoarei de la Compartimentul Dermatovenerologie va fi cunoscut joi

Pentru postul de îngrijitoare, pe perioadă determinată, în cadrul Compartimentului Dermatovenerologie, pentru care nu s-a cerut vechime, iar nivelul studiilor a fost cel puţin la nivelul celor gimnaziale, au fost admise toate cele patru candidate, care au depus actele: Mariana Gheorghică, Maria Hapaina, Daniela Oncioiu şi Anca Elena Sandu. Rezultatul testului grilă, susţinut pe 5 aprilie, a consemnat că Mariana Gheorghică a lipsit, Daniela Oncioiu a fost admisă cu 55 de puncte, iar celelalte două au fost respinse, Maria Hapaina, cu 30 de puncte, şi Anca Elena Sandu, cu 35 de puncte. Daniela Oncioiu va fi astăzi la interviu, iar joi, 13 aprilie, va fi făcut public procesul verbal final.

Două candidate pentru patru posturi

Pentru cele patru posturi de infirmieră (la Secţiile Medicină Internă şi Cardiologie şi la Compartimentele Chirurgie Plastică şi Neonatologie), cu contract pe perioadă limitată, au fost doar două doritoare, cărora le-au fost acceptate dosarele: Elena Dragomir şi Ionela Rolea. Pe lângă condiţiile generale şi cele specifice de participare la concurs, cele înscrise au şi vechime în activitate de cel puţin şase luni. Lunea trecută, pe 3 aprilie, s-a derulat testul scris, iar joi, 6 aprilie, interviul. Ambele au fost declarate promovate, Elena Dragomir, cu 77,50 puncte, şi Ionela Rolea, cu 75 de puncte. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!