1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Din cauza vitezei, un tânăr de 23 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident pe DN 73

În ultimii ani, în timpul şi după reabilitarea DN 73, zeci de accidente au avut loc în Muscel de-a lungul acestei şosele. Un accident, de această dată, soldat cu o persoană decedată, a avut loc, joi dimineaţă, în comuna Schitu Goleşti. Un tânăr de 23 de ani, din comuna Crângurile, judeţul Dâmboviţa, a avut parte de un sfârşit cumplit după ce autoturismul pe care-l conducea, în mare viteză, a intrat într-un cap de pod, iar apoi într-un gard din beton şi fier forjat. În urma impactului, maşina a luat foc, iar şoferul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale acesteia, suferind multiple traumatisme, unele foarte grave. Ulterior, tânărul a murit la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Câmpulung. Alte două persoane aflate în maşină au scăpat cu viaţă, însă au ajuns la spital cu răni grave.

Nenorocirea s-a petrecut în jurul orei 03.45, pe o porţiune de drum drept, undeva între Primărie şi Secţia de Poliţie Rurală, chiar în zona unde, săptămâna trecută, un şofer din Lăzăreşti, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod. Aflat la volanul unui Ford Focus, înmatriculat în Bulgaria, Daniel Văduva gonea spre Piteşti, fără să se gândească, probabil, că i s-ar putea întâmpla ceva rău. La un moment dat, din cauza vitezei, tânărul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a intrat în tangaj şi părăsit carosabilul, izbind violent un cap de pod, pe care l-a smuls, iar apoi a ajuns într-un gard din beton şi fier forjat, pe care le-a distrus şi pe acesta. În final, maşina, total avariată, s-a oprit într-un alt cap de pod şi a fost cuprinsă de flăcări. Conducătorul auto a fost scos dintre fiarele contorsionate ale autoturismului de un echipaj de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung. Era încă în viaţă şi conştient, dar foarte agitat, încercând chiar să coboare de pe targa salvatorilor în timp ce era dus către ambulanţă. Ulterior, şoferul a decedat la Spitalul Municipal Câmpulung, în ciuda eforturilor medicilor de la Unitatea de Primiri Urgenţe, care au încercat să-l resusciteze mai bine de o jumătate de oră. Alte două persoane, Stelică V., de 19 ani, tot din localitatea Crângurile, Dâmboviţa, şi Iulia V., în vârstă de 18 ani, din Ştefăneşti, Argeş, au reuşit să iasă la timp din maşină, însă şi ei au fost răniţi grav. Tânărul a fost transportat la spitalul din Câmpulung, iar fata a ajuns la Spitalul Judeţean Argeş, starea ei fiind critică. Interesantă este, însă, povestea din spatele acestei tragedii. Se pare că fata de 18 ani, căsătorită şi cu doi copii, ar fi fugit de-acasă cu cei doi tineri. Cum pe urmele lor se aflau rudele tinerei, şoferul de 23 de ani ar fi încercat să-şi piardă urma gonind nebuneşte, însă, din păcate, s-a aruncat în braţele morţii. „Am auzit şi noi de accident. Nu ştim, însă, ce s-a întâmplat în familia lor. Sunt zvonuri cum că fata ar fi fugit, dar atât. Nu pot să vă spun mai multe.”, am aflat de la Primăria Crângurile. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!