18.5 C
Campulung Muscel
22/06/2024

Muscelenii din diaspora se aliniază trendului plăcuţelor de înmatriculare personalizate anti PSD

„Venim acasă, dragă Românie!”, a fost mesajul postat pe Facebook de un câmpulungean. Acesta, stabilit în Belgia, este proprietarul unui autoturism Audi, înmatriculat cu mesajul „1 JOS PSD”, şi a postat pe reţeaua de socializare fotografii cu maşina şi familia, în care se vede numărul personalizat. 

Anunţul a fost făcut la scurt timp după ce o maşină cu plăcuţe M**E PSD, personalizate în Suedia, a făcut senzaţie pe străzile din România, în final proprietarul fiind sancţionat cu reţinerea plăcuţelor respective, dar şi a permisului. Poliţia Rutieră a precizat cu numărul M**E PSD nu poate fi utilizat în ţara noastră, pentru că nu are în componenţă şi o cifră, în cazul familiei câmpulungeanului Mihai George Ciobanu nu va exista această problemă. În plus, mesajul nu este obscen, ci doar anti PSD.

Se pare că musceleanul s-a aliniat trendului românilor din diaspora care, la momentul când vin în vacanţă în ţară, folosesc astfel de plăcuţe.

După ce a prezentat numerele maşinii cu care vrea să vină la Câmpulung, pe Facebook au început să curgă mesajele cu felicitări pentru curaj, plus alte sfaturi şi sugestii pentru atunci când vor intra în ţară şi vor fi vânaţi de oamenii legii. Printre altele, Mihai George Ciobanu a primit felicitări de la un internaut, care a sesizat că plăcuţele nu sunt oficiale, lipsind emblema de înmatriculare, dar un altul a venit cu completarea că aceasta e doar pe numărul din spatele maşinii.

Zilele trecute, pe Bulevardul I.C. Brătianu, în apropierea Liceului Teoretic „Dan Barbilian” a fost surprins un autovehicul care avea plăcuţele doar cu litere, fără cifre, dar acestea nu comunicau niciun mesaj, plus că, dacă convertim MIII, ca număr roman, rezultă 1003. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!