1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Atent să-şi caute telefonul căzut, Un şofer din Mihăeşti a intrat cu Dacia în tir

Luni seară, pe Drumul Naţional 73, în comuna Schitu Goleşti, în jurul orei 22.00, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu o victimă. Întâmplarea nefericită a fost pusă pe seama neatenţiei la volan.

În jurul orei 22.00, la numărul de urgenţă 112 au fost alertate autorităţile cu privire la un accident de circulaţie petrecut pe DN 73, pe raza comunei Schitu Goleşti. Apelantul era conducătorul unui autotren, acesta spunând că un autoturism a intrat în el, iar şoferul are nevoie de ajutor medical. Aşa a şi fost! Georgian Mădălin Tuţă, în vârstă de 36 de ani, din Mihăeşti, aflat la volanul unui autoturism marca Dacia Solenza, circula dinspre Câmpulung spre Piteşti. La un moment dat, şi-a căutat telefonul şi nu a mai fost atent la drum. În faţa sa se deplasa un autotren condus de un tânăr din Câmpulung. Conducătorul autoturismului autohton a ridicat privirea şi a văzut că ieşise de pe banda sa şi se îndrepta direct spre mastodontul care venea din faţă. A încercat să redreseze maşina şi a reuşit să evite impactul frontal. Din păcate, a atins cu bara una dintre roţile TIR-ului şi a fost aruncat într-un şanţ, între două capete de pod. Maşina s-a oprit în crucea care aminteşte de un accident tragic petrecut în anul 2011, când un tânăr şi-a pierdut viaţa într-un mod cumplit. Localnicii au sărit să îl scoată pe şoferul Daciei Solenza dintre fiarele contorsionate. Au îndoit rama uşii, reuşind, într-un final, să îl tragă afară. În scurt timp, un echipaj al Ambulanţei SMURD l-a preluat şi l-a transportat la Spitalul Municipal. Şoferul autotrenului a declarat oamenilor legii că a încercat să evite impactul şi a tras de volan dreapta, la limita de a intra şi el în şanţ. Din fericire, tânărul nu a suferit răni care să îi pună viaţa în pericol. Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!