3 C
Campulung Muscel
29/11/2023

De ziua lui, procurorul Dragoş Hristache este condus pe ultimul drum

Doliu în rândul magistraţilor de la Câmpulung! Fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, Dragoş Hristache, a încetat din viaţă, marţi, 7 februarie, la vârsta de 55 de ani, răpus de o boală necruţătoare. Trupul neînsufleţit a fost depus la capela Bisericii „Sfântul Nicolae”, iar slujba de înmormântare şi înhumarea vor avea loc astăzi, 10 februarie, ziua în care trebuia să împlinească 56 de ani.

Dragoş Hristache avea o vechime în magistratură de 25 de ani, 10 luni şi 26 de zile, din care 24 de ani, 5 luni şi 10 zile, în funcţia de procuror şi 1 an, 5 luni şi 16 zile, în profesia de avocat. Această vechime i-a dat dreptul să se pensioneze înainte de împlinirea vârstei de 60 de ani, astfel, începând cu 1 octombrie 2016, a fost eliberat din funcţie, prin pensionare. 

Dragoş Hristache a condus Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung din septembrie 2013, când procurorul Răzvan Austrianu a fost cooptat în echipa DNA Piteşti.

Din păcate, soarta i-a fost potrivnică, iar Dragoş Hristache nu s-a bucurat de pensie decât patru luni. Marţi, 7 februarie, el s-a stins din viaţă după ce a pierdut lupta cu o boală cruntă şi nemiloasă, pe care a înfruntat-o cu demnitate. A murit la spital, trupul lui fiind depus la capela Bisericii „Sfântul Nicolae”, acolo unde zeci de colegi şi colaboratori au fost să-i aducă un ultim omagiu. Slujba de înmormântare şi înhumarea vor avea loc astăzi.

Colectivul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung îşi exprimă întreaga compasiune şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate, la trecerea în nefiinţă a celui care a fost Dragoş Hristache, om de o incontestabilă valoare profesională. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Colectivul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş regretă profund moartea prematură a fostului coleg, procuror Dragoş Hristache, care s-a stins din viaţă după o grea şi îndelungată suferinţă. Pe această cale transmitem familiei îndoliate sincere condoleanţe. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!