20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Lucrarea Bulevardului „Pardon” pare să fi încetinit

Echipa care se ocupă de lucrarea de pe Bulevardul „Pardon” pare să fi slăbit ritmul. Cu toate că săptămâna trecută lucrarea părea să capete un ritm dătător de speranțe, în prezent pare că s-ar fi înmuiat acest ritm, iar suprafața pe care s-a avansat, pare că a scăzut.

  • Lucrarea avansează într-un ritm din ce în ce mai lent

Săptămâna trecută, lucrarea bulevardului părea să aibă un ritm destul de alert, iar muncitorii reușiseră să ajungă cu montarea plăcilor de granit în dreptul zonei de intrare în Grădina Publică. Cu toate acestea, luni 29 mai 2023, la numai o săptămână distanță, se pare că echipa care se ocupă de amenajarea plăcilor pe partea pietonală a bulevardului a înaintat cu foarte puțin peste zona în care se regăsea stația de taxi de lângă Grădina Publică. De precizat este faptul că, de regulă, se muncea inclusiv în ziua de sâmbătă, însă de această dată, în week-end-ul care tocmai a trecut, nu a fost găsit niciun muncitor la lucru. În ceea ce privește amenajarea pietrei cubice pentru partea carosabilă, lucrările sunt oprite până când, în fiecare colț al intersecției Bulevardului „Pardon”, vor fi montați bolarzii retractabili.

Să nu uităm faptul că proiectul se dorește a fi terminat până la sărbătorirea Zilelor Municipiului Câmpulung, însă, cu acest ritm lent, sunt destul de slabe aceste șanse. Așadar, nu ne rămâne decât să sperăm că lucrarea Bulevardului „Pardon” se va finaliza până la sfârșitul verii sau, cel târziu, până la începutul toamnei.

Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!