5.5 C
Campulung Muscel
22/04/2024

Şapte persoane au susţinut interviul pentru posturile de registrator la Spital

După proba scrisă a concursului pentru ocuparea celor cinci locuri de registrator la Spital, un singur candidat a contestat nota primită. Este vorba de Andrei Ştefan Constantinescu, care a fost notat cu 28 de puncte şi, automat, considerat respins, netrecând pragul minim de 50 de puncte, care dă posibilitatea accederii la probele următoare, motiv pentru care a cerut reverificarea lucrării. Contestaţia a fost analizată miercuri, 12 octombrie 2016, când comisia de contestaţii s-a întrunit la ora 12.30. În urma recorectării lucrării scrise, comisia a constatat că lucrarea a fost corect punctată, conform baremului de corectare aprobat. Pe lângă aceasta, contestatarul a fost contactat telefonic de către preşedintele comisiei de soluţionare a contestaţiilor, pentru a fi prezent la recorectarea lucrării scrise, refuzând să se prezinte la sediul instituţiei. 

În concluzie, contestaţia lui Andrei Ştefan Constantinescu a fost respinsă şi, ca atare, nu mai poate participa la următoarele probe ale concursului, fiind declarat respins.

Vineri, pe 13 octombrie, cei 14 candidaţi care au trecut proba scrisă şi-au prezentat abilităţile de operare pe calculator în cadrul probei practice. Dintre aceştia, doar 7 au fost declaraţi admişi, reuşind să strângă peste 50 de puncte: Petra Magdalena Ghinea (64 puncte), Florina Oana Coman (61 puncte), Elena Cristina Stancu (61 puncte), Florin Savu (60 puncte), Mirela Ardeleanu (60 puncte), Dragoş Marian Pătru (59 puncte), Mihaela Magdalena Manoloiu (56 puncte). Nu se mai pot prezenta la următoarea probă, interviul: Viorela Mariana Moloiu, Anca Ioana Pasmagiu, Ionela Cristina Voican, Gabriela Sigherlinde Avram, Gabriela Roxana Negoescu, Mariana Scheau şi Cristina Nicoleta Năftănăilă. 

Interviul a avut loc ieri, 17 octombrie 2016, începând cu ora 10.00, la sediul Spitalului Municipal, proba în cadrul căreia celor rămaşi în concurs le vor fi testate abilităţile, aptitudinile şi motivaţia. Criteriile de evaluare folosite la stabilirea interviului au fost: abilităţi şi cunoştinţe impuse de funcţie; capacitate de analiză şi sinteză; motivaţia candidatului; comportamentul în situaţii de criză; iniţiativa şi creativitatea. După prezentarea rezultatelor şi rezolvarea eventualelor contestaţii, numele celor cinci registratori medicali vor fi cunoscute pe 20 octombrie, după ora 16.00. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!