19.9 C
Campulung Muscel
13/04/2024

Doi musceleni au dispărut de acasă

Un băiat în vârstă de 13 ani, din satul Coteneşti, comuna Stoeneşti, este căutat de familie şi poliţişti după ce a dispărut de la domiciliu la sfârşitul săptămânii trecute. Vlăduţ Petrişor Pojală a fost văzut ultima dată duminică, în jurul prânzului, într-o staţie de autobuz din localitate. De atunci, nu a mai dat niciun semnal, iar familia a anunţat autorităţile, băiatul fiind dat în urmărire naţională. Cazul a fost preluat de Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Câmpulung.

Vlăduţ Petrişor Pojală se afla în grija bunicilor şi a unui unchi, pe linia paternă, în condiţiile în care părinţii săi sunt divorţaţi, iar tatăl său este plecat la muncă în Anglia. Potrivit anchetatorilor, cu o zi înainte de dispariţie, băiatul pierduse telefonul mobil, de care era foarte ataşat, şi acest lucru se pare că l-a afectat foarte mult. Duminică, de dimineaţă, a plecat de acasă într-o direcţie necunoscută, fiind văzut de câţiva localnici, în jurul orei 11.00, plimbându-se agale, pe şoseaua principală ce străbate comuna Stoeneşti, în apropierea unei staţii de autobuz. De atunci, băiatul parcă a intrat în pământ. La ora 16.00, unchiul băiatului a sunat la 112 şi a anuţat dispariţia acestuia. 

În momentul în care a plecat de acasă, Vlăduţ Petrişor Pojală purta blugi albaştri şi un tricou vernil. Semnalmente: 1,60 metri înălţime, aproximativ 50 kilograme, ten alb, ochi căprui, păr blond, tuns scurt, o aluniţă pe obrazul drept. 

Maria Vorovenci a fost dată dispărută de soţ

O femeie de 60 de ani, de data aceasta din Câmpulung, este dată dispărută de soţ la Poliţie. Maria Vorovenci a plecat de acasă şi nu a  revenit până în prezent. Semnalmentele femeii sunt: 1,60 metri înălţime, circa 55-60 kilograme, ochi căprui, faţă ovală, păr scurt, şaten, uşor ondulat, constituţie normală. La data dispariţiei, femeia purta pantaloni tip blue jeans şi o jachetă de culoare roşie. Maria Vorovenci are o proteză dentară, nu are semne particulare şi nici dificultăţi în exprimare sau în deplasare. 

Persoanele care pot da informaţii despre aceştia sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliţie

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!